نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با انتشار راهنمایی برای زائرین اربعین توصیه کرد: زائرین باید از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه مانند شیر، پنیر و کره محلی که بهصورت فلهای عرضه میشوند، خودداری کرده و فقط از لبنیات بستهبندیشده دارای مجوز استفاده کنند.
همچنین مصرف سبزیجات خام و نپخته و سالاد در طول سفر توصیه نمیشود. میوهها باید با آب سالم شسته شوند. غذاهای طبخ شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و نباید بیشتر از یکبار گرم شوند. نگهداری غذای مانده برای وعده بعدی خطرناک است و باید از مصرف آن پرهیز شود.
در ادامه این توصیههای غذایی آمده است: از مصرف کنسروهای زنگزده، سوراخ شده و بادکرده و همچنین کنسروهایی که بوی ناخوشایند دارند، پرهیز شود. همچنین بهتر است تخممرغ آبپز سفتشده بهجای نیمرو خورده شود، چراکه احتمال آلودگی آن کم است.
وزارت بهداشت توصیه کرده است زائرین برای پیشگیری از مسمومیت، همراه غذای خود از مواد طبیعی ضدعفونیکننده مانند آبلیمو، لیموترش و ماست کمچرب استفاده کنند. دوغ پاستوریزه هم در پیشگیری از گرمازدگی موثر است و میتوان آن را با پونه یا نعناع خشک مخلوط کرده و استفاده کرد.
طبق این گزارش، نوشیدن مقادیر کافی آب در طول روز بسیار لازم است و نوشیدن آبهای بستهبندیشده بهجای آبهای باز توصیه میشود. همچنین زائرین باید از مایعات داغ و نوشیدن چای در لیوانهای عمومی پرهیز کرده و از لیوان شخصی استفاده کنند.
در بخش دیگری از توصیهها آمده است: مصرف نانهای سبوسدار به جای نان لواش میتواند از ابتلا به یبوست پیشگیری کند. همچنین باید از مصرف غذاهایی که زود فاسد میشوند مانند غذاهای حاوی کشک، سس مایونز، سالاد الویه و کباب خودداری شود.
پایگاه خبری پیام خانواده
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت