صیانت از دین با آرایشگران صیانه

او در اولین ملاقات خود با آرایشگرن خدامحور به معرفی «صیانه» بانوی آرایشگر خداپرست دربار فرعون پرداخت و صحبت از زندگی او سبب شد تا با تصمیم همه افراد نام گروه شان را «صیانه» بنامند نامی که برازنده چنین کاری نیز بود؛ صیانت از دین خدا.

این روزها و با افزایش تکنیک های زیبایی، آرایشگری به تجارتی پرسود به نفع برخی افراد اما پرضرر علیه دین و احکام تبدیل شده است. کاشت های مختلف ابرو، مژه و ناخن، طراحی ابرو، خالکوبی و… که چهره برخی از زنان ایرانی امروز را از فرهنگ اصیل خود دور کرده است.

اما در این بین برخی از آرایشگران به این خدمات نامتعارف ورود نکرده و احکام را به پول های هنگفت ترجیح داده اند. حتی برخی اندیشه متفاوت تری داشته و علاوه بر عدم ورود به این خدمات، برای کمک به حفظ دین در تلاش هستند.

نمونه این افراد، ۲۵۰ زن آرایشگر گروه «صیانه» هستند، که قریب به دوماه است در مشهد، تهران، قم، اصفهان و یزد، تلاش می‌کنند سبک آرایشگری متناسب با جامعه اسلامی را ترویج دهد. این بانوان علاوه بر ترویج سبک آرایشگری متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی، با برداشتن کاشت های پر ریسک همچون ناخن، به دنبال حفظ احکام الهی هستند.

 اعظم رضوی، فعال فرهنگی قرآنی اهل مشهد است که ابتدا با دیدن رشد قارچ گونه آرایشگاه هایی که فرهنگ غربی را ترویج می‌کنند و به ارائه خدمات نامتعارف می پردازند و از طرف دیگر با مشاهده آرایشگرانی که از این وضعیت ناراضی هستند به جستجو آرایشگران خدامحور پرداخت تا با تشکیل گروهی از این بانوان با فعالیت های فرهنگی برای صیانت از دین قدم بردارند.

آرایشگری به سبک صیانه

او در اولین ملاقات خود با آرایشگران خدامحور به معرفی «صیانه» بانوی آرایشگر خداپرست دربار فرعون پرداخت و صحبت از زندگی او سبب شد تا با تصمیم همه افراد نام گروه شان را «صیانه» بنامند نامی که برازنده چنین کاری نیز بود؛ صیانت از دین خدا.

با گذشت دوماه از آغاز فعالیت «صیانه»، این گروه در کنار کلاس های مهارت آموزی با تکیه بر تخصص هنری و اعتقادات برای آرایشگران خدامحور، به بانوانی که قصد برداشت کاشت ناخن خود را داشتند کمک کرد و از آنان تقدیر می‌کنند و اکنون روایت گر اتفاقات جالب و تکان دهنده از این بانوان هستند.

بیشتر بخوانید:

برای مشاهده خاطرات گروه صیانه کلیک کنید