نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
متقاضیان باید شرایط خاصی را نیز رعایت کنند که از جمله آنها میتوان به تمکن مالی، سلامت جسمی و روانی، و عدم اعتیاد اشاره کرد. این شرایط به منظور اطمینان از توانایی متقاضی در فراهم کردن محیط مناسب برای فرزند تعیین شده است.
تجربه مادر شدن یکی از بینظیرترین احساسات زندگی است، اما برخی افراد به دلایل مختلفی مانند ناباروری، نمیتوانند این حس را تجربه کنند. به همین دلیل، بسیاری از آنها به دنبال حضانت کودکان بیسرپرست هستند.
در سالهای اخیر، قوانین مربوط به فرزندخواندگی تسهیل شده و طبق بند «ج» ماده ۵ قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بیسرپرست، دختران مجرد بالای ۳۰ سال نیز میتوانند اقدام کنند.
شرایط واگذاری فرزند خوانده به این دسته از زنان شامل موارد زیر است:
در صورت ازدواج پس از به سرپرستی گرفتن کودک، زن باید همسر خود را به سازمان بهزیستی معرفی کند تا صلاحیت او بررسی شود. همچنین، برای واگذاری فرزند، متقاضی باید مدارک زیر را تهیه کند:
– تصویر کلیه صفحات شناسنامه
– سند مالکیت یا اجارهنامه
– گواهی عدم سوء پیشینه
– گواهی سلامت جسمانی و روانی
– گواهی اشتغال و درآمد
– تقاضانامه سرپرستی کودک
مراحل به سرپرستی گرفتن کودک شامل ثبت نام در سامانه ملی فرزندخواندگی و ارائه مدارک به دادگاه خانواده است. پس از بررسی مدارک و احراز شرایط، دادگاه قرار سرپرستی را صادر میکند.
پس از صدور حکم سرپرستی، برای اخذ شناسنامه فرزندخوانده، اداره ثبت احوال موظف است مشخصات کودک و سرپرست را در شناسنامه ثبت کند. همچنین، اگر دختر پس از سرپرستی ازدواج کند، باید مشخصات همسر خود را به سازمان بهزیستی اعلام کند تا صلاحیت او بررسی شود.
در نهایت، دختران مجرد بالای ۳۰ سال میتوانند با رعایت شرایط و مراحل قانونی، به سرپرستی کودکان بیسرپرست بپردازند و به این ترتیب، تجربه مادر شدن را در زندگی خود به دست آورند.
هیوا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت