هویت زن، محور حل مسئله حجاب

دبیر شبکه گسترده مردمی عفاف و حجاب بیان کرد: محور اصلی حل معضل حجاب و عفاف، هویت زن است و اگر بتوانیم بر روی هویت زنان و دختران خود کار کنیم و با بهره‌گیری از بیان و استفاده از رسانه و هنر، هویت زنان را به آن‌ها بازگردانیم، این مسئله حل خواهد شد.

حل معضل حجاب در گرو بازگرداندن هویت زن است. حجت الاسلام زینعلیان، دبیر شبکه گسترده مردمی عفاف و حجاب در سیزدهمین همایش سراسری مسئولان جوامع قرآنی عصر که امروز ۱۹ دی‌ماه در مجتمع یاوران مهدی(عج) شهر مقدس قم در حال برگزاری است، با اشاره به اینکه ما افتخار می‌کنیم که در کشوری زندگی می‌کنیم که سابقه ۱۰۰ سال مقاومت فرهنگی دارد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند در زمینه حجاب هیچ گونه عقب‌نشینی نداشته باشید.

وی با اشاره به اینکه چرا امروز غرب برای حجاب قوانین سختگیرانه‌ای وضع می‌کند تا پرچم حجاب در غرب به اهتزاز درنیاید، گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با هیئت دولت می‌فرمایند مردم نگرانی‌هایی نسبت به مسأله حجاب که حکم الهی و به حق است دارند و ایشان در مرحله اول مسئولیت را متوجه مدیران و مسئولان دستگاه‌ها می‌دانند.

دبیر شبکه گسترده مردمی عفاف با بیان اینکه مسئول یک جامعه باید خود دیندار باشد، تصریح کرد: ما برای حل معضل حجاب و دیگر مسائل فرهنگی نباید بگوییم همه چیز به حکومت مربوط می‌شود؛ اگرچه این وظیفه و مطالبه از حکومت وجود دارد ولی نقش مهمی هم بر عهده مردم است.

وی با تأکید بر اینکه انبیا(ص) هم اگر بخواهند قسط و عدل را برقرار کنند، حضور مردم اهمیت دارد، گفت: در بحث امر به معروف و نهی از منکر اگرچه نیروی انتظامی وظایفی دارد، ولی مردم باید در صحنه باشند و این کار بدون حضور مردم پیش نمی‌رود.

زینعلیان با اشاره به اینکه همانطور که مردم علت وقوع انقلاب بودند، علت تداوم انقلاب نیز هستند، افزود: نقطه کانونی حل معضل حجاب و عفاف، هویت زن است و اگر بتوانیم بر روی هویت زنان و دختران خود کار کنیم و با بهره‌گیری از بیان و رسانه و هنر، هویت زنان را به آن‌ها بازگردانیم، این مسئله حل خواهد شد.

وی با بیان اینکه دختران ما باید فعال و مبارز در میدان شوند، گفت: باید بپذیریم که اکثریت جامعه مذهبی ما طرفدار حجاب هستند، بنابراین ما نباید دچار خطای محاسباتی شویم و باید بدانیم که اگر بر روی مسأله عفاف و حجاب تأکید کنیم، مردم نیز همراهی خواهند کرد.

دبیر شبکه گسترده مردمی عفاف و حجاب با اشاره به اینکه قانون عفاف و حجاب با ۷ هزار نفر ساعت بررسی در ۷۴ ماده به تصویب رسیده و امروز قابل دفاع است، گفت: تأخیر در ابلاغ این قانون، مصوبه شورای عالی امنیت ملی نبود و وقتی اعلام شد که می‌خواهیم آخر آذر ابلاغ کنیم، هجمه سنگین رسانه‌ای انجام شد و در داخل گفته شد که در جامعه دوگانگی ایجاد می‌شود.

وی تصریح کرد: رصدهای دقیق صدا و سیما و دیگر نهادهای رصدگر نشان می‌دهد که فقط ۲ درصد مردم به قانون عفاف و حجاب واکنش منفی نشان داده‌اند و اولویت و دغدغه مردم حجاب و عفاف نیست، بلکه بیشتر دغدغه مردم مسائل ارز، انرژی و آلودگی هوا و از این دست مسائل است.

زینعلیان با تأکید بر اینکه اجرای قانون عفاف مطالبه مردمی است و این نیاز به مطالبه نخبگانی توسط جامعه نخبگانی دارد، گفت: افرادی که توانایی و زبان گویا دارند می‌توانند با ارسال عدد ۷۴ به سرشماره ۵۰۰۰۴۸۴۹ در یک دوره کوتاه آفلاین آشنایی با قانون عفاف و حجاب شرکت کنند و این قانون را برای مردم تشریح کنند.

ایکنا