نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
لیلاسادات زعفرانچی معاون راهبردی معاونت امور زنان و خانواده در دیدار با همسر رئیس جمهور زیمباوه بر ضرروت تلاش برای پیشرفت در زمینههای کشاورزی، امنیت غذایی و اقتصادی تأکید کرد. زعفرانچی با بیان اینکه کشورها باید تلاش کنند تا در زمینه کشاورزی به خودکفایی برسند، اظهار داشت: در حوزه اقتصادی و امنیت غذایی بهخصوص پس […]
لیلاسادات زعفرانچی معاون راهبردی معاونت امور زنان و خانواده در دیدار با همسر رئیس جمهور زیمباوه بر ضرروت تلاش برای پیشرفت در زمینههای کشاورزی، امنیت غذایی و اقتصادی تأکید کرد.
زعفرانچی با بیان اینکه کشورها باید تلاش کنند تا در زمینه کشاورزی به خودکفایی برسند، اظهار داشت: در حوزه اقتصادی و امنیت غذایی بهخصوص پس از کرونا، نیازمند خودکفایی هستیم. همچنین کشورها در حوزه کشاورزی و تولیدات استراتژیک باید کوشا باشند.
معاون راهبردی امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه کشور زیمباوه در حوزه کشاورزی توانمند است، گفت: به نظر میآید زیمباوه با شرایطی که دارد در بحث امنیت غذایی، تغییرات اقلیمی و حتی بحثهای بینالمللی و تحریمهای اقتصادی فرق دارد. ما در جمهوری اسلامی ایران از همکاری و مشارکتهای اقتصادی در حوزههای مختلف و دارای مزیت اقتصادی، استقبال میکنیم.
زعفرانچی با بیان اینکه بانوان ایرانی در حوزه محصولات دانشبنیان در سطح بالایی قرار دارند، گفت: تعداد زیادی از بانوان ما در حوزه آکادمیک دارای مدارک بالا و قابل توجهی هستند. ما میتوانیم در حوزه دانشبنیان بهعنوان یکی از زمینههای مهم، قابل تأمل و موفق دو کشور همکاریهای اقتصادی داشته باشیم.
زیمباوه با توان نسبی خود در عرصه امنیت غذایی توانسته بسیار خوب عمل کند. بانوان حوزه سیاسی و اقتصادی زیمباوه توانستهاند مشارکت خوبی داشته باشند و بهخصوص در شرایط پساکرونا این عرصه بسیار ضروری ست.
در ادامه این نشست عاطفه خادمی، مشاور اجتماعی وزیر فرهنگ و ارشاد، گفت: بهعنوان نماینده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشنهاد میدهم که برای رسیدن به مفهومی به اسم زنان آزادیخواه عالم، حاضر هستیم هر آنچه که درصدد پیشینه فرهنگی و تاریخی چند هزار ساله این سرزمین است را با شما به اشتراک بگذاریم. همچنین در حوزه فرهنگ برای تمامی بانوان زیمباوه که قرار است در این مسیر استقامت کنند، کنار شما بایستیم.
خادمی با بیان اینکه زنان و مادران ایرانی برای مبارزه با استکبار از فرزندان خود گذشتند، یادآوری کرد: مادران سرزمین ما از بزرگترین سرمایه خود یعنی فرزندانشان برای رسیدن به استقلال،آزادی و کرامت انسانی گذشتند و خوشحال هستند.
او تلاش مردم زیمباوه را در مسیر حفظ استقلال و مقاومت بسیار ارزشمند دانست و ادامه داد: امروز نمونهای از همین بانوان را در سرزمین شما شاهد هستیم و شما نماینده این بانوان هستید.
دکتر المیرا اصغری، عضو بنیان ملی نخبگان، در ادامه این نشست با بیان اینکه رهبر انقلاب خطاب به جوانان فرمودند هرجا هستید آنجا را مرکز دنیا کنید، گفت: به بیان بانوی اول زیمباوه، هر زنی یک رهبر است که این موضوع نشاندهنده نزدیکی نگاه و فرهنگ ایران و زیمباوه است.
بهعنوان نماینده دانشگاههای فنی ایران میتوانم قول همکاری با دولت شما در زمینه شرکتهای دانشبنیان را بدهم. در بحث کارهای عینی بهخصوص در بحث بستهبندیهای نوین که بر پایه نانو قرار دارد، از نزدیک شاهد این بودم که پروژههایی در ابعاد دانشگاهی و صنعتی انجام میشود و این میتواند برای شما که در کشاورزی فعال هستید، مفید بوده و موضوع مهمی برای همکاریهای مشترک باشد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده نیز گفت: اولین وجه اشتراک ما با زیمباوه مقاومت و پایداری این کشور است که توانست مقابل استعمار ایستادگی کند و کشور را از دست مستعمران رها کند.
تجربهای مثل برجام و زیر میز زدن طرف قرارداد، دقیقا در زیمباوه تکرار شد؛ همچنین اهمیت به زنان و خانواده، رشد و شکوفایی بانوان در بخشهای اقتصادی و فشار تحریمی نیز وجوه اشتراک ایران و زیمباوه است.
آکسیلیا مانانگاگاوا، همسر رئیس جمهور زیمباوه، گفت: این اولین تجربه من بود که با دیدارهای این چند روزه به ویژه دیدار با خانم علمالهدی ظرفیت خوبی در زمینه سیاسی و اقتصادی میان بانوان ایران و زنان زیمباوه کشف کردهایم.
او با بیان اینکه زیمباوه مانند ایران سالها تحت تحریمهای آمریکا، بریتانیا و کشورهای غربی بود و از سال ۱۹۸۰ استقلال پیدا کردیم، اظهار داشت: اگرچه ما در معیشت زنان، آموزش کودکان، اقتصاد خانواده و آموزش زنان برای سلامت بیشتر خانوادهها و توسعه کشاورزی و صنعتی تجربههای خوبی داشتهایم، اما همچنان عقبماندگیهایی داریم و نباید تأثیر تحریم را نادیده بگیریم.
بانوی اول زیمباوه با ابراز خوشحالی از نقش مؤثر بانوان ایرانی در همه حوزههای کشور تصریح کرد: زنان و مادران شخصیتهای مورد احترامی هستند که باید نمونه و الگوی سختکوشی و شکل دادن به نهاد خانواده باشند.
او از کمبود امکانات و دارو در کشور زیمباوه یاد کرد و ادامه داد: ما ظرفیت تولید دارو نداریم و همین مسئله دلیلی برای آمدن به ایران شد تا از تجربههای بانوان ایرانی در این مسیر الگو بگیرم.
همسر رئیس جمهور زیمباوه با بیان اینکه فاصله زیادی بین کشور ایران و زیمباوه وجود دارد، ادامه داد: اما بنیادها با حضور زنان کشورهای آفریقایی که مشکلات یکسان دارند، میتوانند از حضور کارشناسان و متخصصان بانوی ایرانی حتی به شکل مجازی بهرهمند شوند.
او از قدرت زنان زیمباوه در امور کشاورزی و گردشگری خبر داد و تصریح کرد: در تلاش هستیم در عرصه سیاست هم موفقیتهایی کسب کنیم.
زنان کشور ما در نهادهای دولتی، پارلمان و در شغلهای مشاورهای دولتی (مشاوران دولت) حضور فعال دارند و همه تلاشمان را میکنیم که این اختیار برای سایر زنان هم فعال شود تا بتوانند در همه عرصهها فعال حاضر شوند.
او بر نقش رهبری زنان در نهادهای مختلف تأکید کرد و گفت: از نظر من هر زن یک رکن است، چه در یک خانه روستایی و چه در مسند دولتی و اجتماعی. باید به زنان آموزش بدهیم تا بتوانند در جوامع اجتماعی کوچک نیز نقش رهبر و نقش هدایتکننده داشته باشند.
تسنیم
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت