نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
آزاده شاهچراغی با اشاره به اینکه خانه تنها جایی است که میتواند خستگی یک روز سخت را از بین ببرد، بیان کرد:، اما امروزه خانهها از حالت استاندارد خانه بودن خارج شدند و سالمندان و کودکان به دلیل اینکه ساعتهای زیادی را در خانه صرف میکنند، بیشتر از میانسالان و افراد جوان آسیب میبینند.
وی افزود: مشکلی که ما در سالهای اخیر داریم، این است که به معماری به شکل یک مسئله لوکس نگاه میکنند، در حالی که موضوع معماری یک چیز لوکس اضافه بر سازمان نیست و کیفیت در معماری خانهها به کیفیت زندگی ما کمک میکند.
این پژوهشگر با تاکید بر اینکه وقتی همه دوطبقهها کوبیده شده و پنج طبقه شدند، خانهها مشرف و بنابراین شیشهها مشجر و پردهها ضخیمتر شدند، خاطر نشان کرد: در آخر هم نورگیرها برداشته شد و به فضایی رسیدیم که دیگر اسمش را نمیتوانیم بگذاریم خانه و تازه همان هم چقدر گران قیمت است! وقتی که در این واحدهای مسکونی حضور پیدا میکنید، اصلا نور طبیعی ندارند، برخی از افراد عملا دارند در یک سری فضا زندگی میکنند که از نظر معماری، انباری است؛ نور طبیعی و گردش هوای آزاد ندارد. پس یک بخش اصلاح قوانین شهرداریها و شهرسازی است.
وی تصریح کرد: خانهها به آپارتمان و حیاطها به رمپ برای پارکینگ تبدیل میشوند و سالمند اگر بخواهد تحرک داشته باشد، مصالح نامناسب سبب میشود آسیب ببیند و شکستگی استخوان هم در دوره سالمندی بسیار به فرد آسیب وارد میکند. از سوی دیگر سالمند اگر تحرک نداشته باشد، در خانه زندانی میشود و روحیهاش را از دست میدهد. معماران ما با توجه به فرهنگ خودمان در ایران میتوانند خانههایی مناسب را برای سالمندان طراحی کنند.
روزنامه خراسان
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت