طب ایرانی به کمک درمان ناباروری خواهد آمد؟

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: استانداردسازی روش‌های تشخیصی، تبادل تجربیات بین‌المللی و درمانی و توسعه منطقی طب ایرانی از اولویت‌های وزارت بهداشت در راستای تحقق عدالت پزشکی است.

نفیسه حسینی یکتا با تاکید بر لزوم ادغام آموزه‌های طب ایرانی در نظام سلامت کشور و با توجه به سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی رهبر انقلاب، اظهار داشت: طبق بند ۱۲ که بر نهادینه‌سازی و توسعه طب سنتی تاکید می‌کند، موظف به توسعه، نهادینه‌سازی و ترویج این حوزه در کنار طب جدید هستیم و استانداردسازی روش‌های تشخیصی، تبادل تجربیات بین‌المللی و درمانی و توسعه منطقی طب ایرانی از اولویت‌های ما در راستای تحقق عدالت پزشکی است.

وی اصلاح سبک زندگی و ترویج خودمراقبتی را از اهداف مهم دفتر طب ایرانی و مکمل دانست و گفت: برنامه‌های توانمندسازی پزشکان خانواده با آموزش سبک زندگی سالم بر مبنای پزشکی ایرانی را در دستور کار قرار داده‌ایم که نقش مهمی در کاهش و پیشگیری از هزینه‌های درمانی دارد و این اقدامات در چارچوب نظام ارجاع، خدمات موثر و کم‌هزینه‌ای را به مناطق محروم ارائه می‌کند.

مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به چشم‌انداز ۱۴۰۴ تصریح کرد: در این چشم‌انداز، طب ایرانی به‌عنوان بخشی ادغام شده در نظام سلامت، در کنار طب جدید و با تعاملی عالمانه و بر مبنای شواهد، کیفیت زندگی مردم را افزایش می‌دهد.

 

ایمنا