نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شادی الویسی با حکم جولانی بهعنوان وزیر دادگستری سوریه منصوب شد. الویسی در سال ۲۰۱۵ قاضی گروه تروریستی جبهة النصره (شاخه القاعده) بوده و حکم اعدام چند زن سوری را در خیابانهای معرة مصرین اجرا کرده است.
این درحالی است که در شبکههای اجتماعی، تصاویری از اعدام یک زن سوری در آغاز سال ۲۰۱۵ میلادی توسط شادی الویسی، قاضی شرع جبهه النصره و وزیر دادگستری فعلی دولت تحریرالشام سوریه در شهر معره مصرین استان ادلب منتشر شده است.
یک کاربر با نام احمد در این باره نوشت:
«از اعماق قلبم آرزو میکردم که خبر شادی الویسی نادرست باشد اما متاسفانه ما تاوان این انتصابهای بی رویه را میدهیم. اینکه سمت وزارت دادگستری به فردی در سوریه داده شود که زنی را در سال ۲۰۱۵ در کمال خونسردی اعدام کرده است، سیلی به عدالت و انسانیت و پیام شوکه کنندهای به داخل و خارج است. محال است که این انتصاب از روی خطا و اشتباه باشد، بلکه نشاندهنده رفتار گروهی است که به معیارهای اخلاقی اهمیت نمیدهند.
چگونه دنیا را قانع خواهیم کرد که ما متفاوت از نظام بشار اسد هستیم و همان اقدامات را تحت عناوین دیگر تکرار میکنیم؟ ظلمی که برآن زن روا داشته شد صرف حادثه تصادفی نبوده است، بلکه نماد نبود مجازات و تثبیت فرهنگ مجازات گریزی است. چشم دنیا به هر قدمی است که ما بر میداریم و این تصمیمات به طور حتم ضربهای به آنچه از اعتبار ما باقیمانده است و درهای جهان را به روی میبندد. اگر ما بخواهیم که آینده در خور ملت سوریه بنا کنیم، باید در ابتدا عدالت را تعریف کنیم نه اینکه ابزاری در دست کسانی باشد که دستشان به خون آلوده است.»
این درحالی است که یک مقام حکومت جدید سوریه در واکنش به این فیلم، ضمن تایید ویدئو آن را متعلق به جبهة النصره و قوانین پیشین آن دانست.
وزیر دادگستری رژیم تروریستی جولانی کیست؟
شادی محمد الویسی متولد ۱۹۸۵ است. وی معلم معارف اسلامی در شهر حلب بوده و به مدت هفت سال در حلب به وعظ و سخنرانی پرداخته است. او در ایجاد نهادهای قضایی در منطقه تحت کنترل تروریستها نقش داشت. وی این محاکم شرعی را در ظهرت عواد تاسیس کرد و بهعنوان قاضی در آنها فعالیت میکرد. او مدتی بعد، به کادر موسس مرجع چهارجانبه شریعت در حلب پیوست و در آنجا مناصب دادستانی عمومی و قاضی جزایی نظامی تجدید نظر را برعهده داشت.
وی پروژه مدار قضایی را راهاندازی کرد و ریاست آنرا برعهده گرفت و نهادهای قضایی مانند دادگاه سلقین، هریتان و دادگاه بدوی شمالی را تاسیس کرد. او رئیس دادگاه مدنی و تجدیدنظر کیفری تروریستها هم بوده است.
مهر
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت