نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سال ۱۴۰۱ و پس از شروع نارآمیها در چندین شهر ایران و تخریب اموال عمومی به بهانه اعتراض در جهت حمایت از حقوق زنان، رسانههای خارجی و غربی به پوشش این اغتشاشات در ایران پرداختند. در این بین، شبکههای صهیونیستی و عبری زبان، شبانه روز مشغول پوشش آشوبها در ایران و تهیه گزارش های تبلیغاتی و دروغین از وضعیت زنان ایرانی شدند.
اما سوالی که در اینجا مطرح میشود، این است که آیا اسرائیل توانسته است برای زنانی که در سرزمینهای اشغالی زندگی میکنند، امنیت ایجاد کند؟ آماری که از وضعیت و کیفیت زندگی زنان صهیونیست در سایتهای عبری زبان منتشر میشود، شرایطی نامطلوب از وضعیت زنان در سرزمینهای اشغالی را نشان میدهد.
آمار تجاوز جنسی علیه در اسرائیل
نمیتوان بهطور دقیق آمار تجاوز جنسی در اسرائیل را اعلام کرد، چرا که براساس اظهارات رسانههای صهیونیستی، تمام جرائم و گزارشهای منتشرشده از تجاوزات جنسی فقط بخش کوچکی هستند که در آن قربانیان تصمیم به افشای آن گرفتهاند و در عمل چیزی در حدود ۹۰ درصد از جرایم جنسی رخ داده در سرزمینهای اشغالی گزارش نمیشود.
براساس تخمین وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، از هر سه زن، یک زن در طول زندگی خود مورد تجاوز جنسی قرار میگیرد، یعنی ۸۴۰۰۰ زن در هر سال مورد تجاوز قرار میگیرند. این بدان معناست که در اسرائیل هر روز حدود ۲۳۰ مورد تجاوز جنسی اتفاق میافتد!
همچنین طبق شاخص خشونت ملی که توسط این وزارتخانه منتشر شده، میزان جرائم خشونت جنسی در اسرائیل ۱۰ درصد بیشتر از میانگین نرخ کشورهای توسعهیافته است.
تظاهرات در سرزمین های اشغالی و برخورد با زنان
در حالیکه در سرزمینهای اشغالی تظاهرات برای آزادی اسرا هر چند وقت یکبار تظاهرات شکل میگیرد، صحنههای متعددی از برخورد خشن پلیس اسرائیل با معترضان زن مشابه تظاهرات گسترده در سال ۲۰۲۳ منتشر میشود.
در ماه جولای سال ۲۰۲۳ میلادی که سرزمینهای اشغالی شاهد تظاهرات گستردهای در اعتراض به تصویب طرح اصلاحات قضائی بود، تصاویر خشونتآمیزی از برخورد پلیس اسرائیل با زنان منتشر شد. نحوه برخورد پلیس رژیم صهیونیستی با زنان معترض به گونهای بود که اگر یکی از این برخوردها در ایران رخ میداد، فریاد وا مصیبتای رسانههای ضدانقلاب و غربی بلند میشد.
نگاهی تنها به بخش کوچکی از تصاویر و فیلمهای منتشر شده از برخورد پلیس اسرائیل با زنان در جریان تظاهرات، نشان میدهد که ادعای دولت اسرائیل در رابطه با حقوق زنان در ایران تا چه اندازه دور از واقعیت است.
مشرق
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت