دعا و توصیه روزانه در ماه مبارک به بانوان:

هجدهمین روز مهمانی؛ یک توصیه برای شما

کمبود آهن در بدن زنان ایرانی بسیار شایع است و به خصوص پس از سن یائسگی، احتمال بروز پوکی استخوان در خانم‌ها افزایش پیدا می‌کند.

اللَّهُمَّ نَبِّهْنِی فِیهِ لِبَرَکَاتِ أَسْحَارِهِ، وَ نَوِّرْ فِیهِ قَلْبِی بِضِیَاءِ أَنْوَارِهِ، وَ خُذْ بِکُلِّ أَعْضَائِی إِلَی اتِّبَاعِ آثَارِهِ، بِنُورِکَ یَا مُنَوِّرَ قُلُوبِ الْعَارِفِینَ.

خدایا مرا در این ماه به برکات سحرهایش آگاهی بخش، و دلم را با روشنایی انوارش روشن کن، و تمام اعضایم را به پیروی از آثارش بگمار، به نورت ای نوربخش دل‌های عارفان.

درمان فقر آهن شدید؛ مکمل آهن و اصلاح رژیم غذایی

کمبود آهن در بدن زنان ایرانی بسیار شایع است و به خصوص پس از سن یائسگی، احتمال بروز پوکی استخوان در خانم‌ها افزایش پیدا می‌کند، بنابراین مصرف غذاهای حاوی آهن مثل انواع گوشت در وعده‌های غذایی شام و سحر پیشنهاد می‌شود.

زنان می‌توانند با مصرف قرص و مکمل‌های آهن به جبران فقر آهن موجود در بدن خود کمک کنند. اما یکی از دیگر از راه های موثر در درمان کمبود آهن در بدن اصلاح رژیم غذایی است.

یکی از موادی که سبب جذب حداکثری آهن در بدن می‌شود ویتامین C است که مصرف آن به همراه مکمل‌های آهن توصیه می‌شود.

مرکبات و میوه‌هایی مانند پرتقال، گریپ‌فروت، لیمو و نارنگی، توت‌فرنگی، کیوی، آناناس، خربزه و انبه، همچنین کلم بروکلی، فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز، گوجه‌فرنگی و… از منابع خوب ویتامینc به حساب می آیند.

گوشت قرمز، سبزیجات با برگ تیره، میوه‌های خشک و آجیل، غلات غنی‌شده با آهن یا نان برای درمان و یا پیشگیری از فقر آهن بسیار موثر هستند.