نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
وی عنوان کرد که «داستانهایی از جنس زندگی در قدیم» بهمنماه سال گذشته موفق به دریافت جایزه کتاب اصفهان شد. به گفته وی، این کتاب آخرین اثرش خواهد بود و قصد ندارد کتاب دیگری به ناشر بسپارد.
نویسنده آثار موفقی همچون «باران پشت شیشه» ادامه داد که مجموعهای شامل ۱۵ داستان آماده انتشار دارد، اما تمایلی به چاپ آن ندارد. از جمله داستانهای این مجموعه، روایتی درباره دوران کرونا و دشواریهای آن است. همچنین یکی از داستانهای این مجموعه پیشتر در جایزه جمالزاده برگزیده شده است. نیلیپور تصمیم گرفته فرصت را به نویسندگان جوانتر بدهد و فعلاً از انتشار اثر جدید خودداری کند.
وی که امسال در غرفه انتشارات افراز در نمایشگاه کتاب حضور نداشته، علت عدم حضور خود را کاهش علاقهاش به نمایشگاه پس از دوران کرونا عنوان کرد. با این حال، آثار او همچنان از سوی نشر افراز عرضه میشود.
کتاب «داستانهایی از جنس زندگی در قدیم» که روایتگر زندگی زنان در گذشته است، پس از کتاب محبوب «باران پشت شیشه» که بیست سال از اولین چاپ آن میگذرد، یکی از پرطرفدارترین آثار نیلیپور به شمار میآید. داستان پایانی این کتاب با عنوان «زیر درخت توت» نیز در سال ۱۳۹۹ برگزیده جشنواره ادبی آب شد.
رضوان نیلیپور تاکنون چندین رمان و مجموعه داستان منتشر کرده و یک اثر ویژه گروه سنی نوجوان نیز در کارنامه خود دارد. آثار او برای فارسیزبانان مقیم آلمان نیز به چاپ رسیده است. هفت کتاب از نیلیپور تاکنون نزدیک به ۲۲ بار تجدید چاپ شدهاند. از جمله آثار موفق او میتوان به مجموعه داستان «کاش یادش بماند» اشاره کرد که در سال ۱۳۸۸ منتشر و به چاپ چهارم رسید. این اثر همان سال جایزه ادبی اصفهان و جایزه «بالاتر از زلالی» را کسب کرد و به مرحله نهایی نهمین دوره جایزه کتاب فصل نیز راه یافت.
رمان «قبل از ساعت بیست و پنج» در سال ۱۳۹۱ و رمان «تک خال» در سال ۱۳۹۲ توسط نیلیپور منتشر شدند. همچنین مجموعه داستان «البته با کمی تأخیر» در همان سال به بازار آمد و موفق به کسب رتبه نخست جایزه ادبی حوزه هنری تهران و برگزیده جایزه ادبی صادق هدایت شد.
ایبنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت