نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
نشست معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با حضور زهرا بهروز آذر، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده و مشاوران رؤسای دستگاههای اجرایی برگزار شد. در این نشست، مباحث مختلفی مانند رفع موانع پیشرفت و شکوفایی زنان، استفاده از همه ظرفیتهای دستگاهها برای تحکیم نهاد خانواده، بزرگداشت مقام زن، برنامههای عملیاتی اجرایی برنامهٔ پنجساله هفتم و رویکردهای دولت چهاردهم در امور زنان و خانواده مطرح شد.
مشاوران و نمایندگان دستگاهها در این نشست به ارائه نظرات خود پرداختند و بر ضرورت بازآرایی و رشد تشکیلات و ساختار حوزه زنان و خانواده شامل ساختار معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و ساختار مشاوران امور زنان و خانواده دستگاههای اجرایی جهت بهبود و تقویت راهبری اجرایی سیاستها و قوانین حوزه زنان و خانواده تأکید کردند.
بهروز آذر در این نشست با تأکید بر نقش مهم هر دستگاه برای جبران کمبودها و نقصهای موجود اظهار کرد: زنان نیمی از سرمایه تخصصی کشور محسوب میشوند و باید از ظرفیتهای آنها در سطوح مختلف بهره ببریم.
وی همچنین به ضرورت پیگیری انتصابات زنان در دولت اشاره کرد و گفت: مشاوران باید سفیران تغییر باشند و تلاش کنند تا حس تبعیض در جامعه از بین برود و اگر در موارد اندکی وجود دارد، کاهش پیدا کند و از بین برود.
معاون رئیسجمهور همچنین از مشاوران خواست تا در دستگاههای خود برای رشد زنان شایسته اقدام کنند و به سه مأموریت اصلی برای آنها که سه حوزه خانوادههای پرسنل، زنان شاغل در دستگاه اجرایی و تمام زنان ذینفع و خدمت گیرنده در جامعه را در بر میگیرد، اشاره کرد و گفت: یکی از مأموریتهای شما حمایت از زنان شاغل در دستگاهتان است، باید تلاش کنید تا زمینه برای انتصابات مناسب برای آنها فراهم شود و طبق شایستگیها و بر مبنای عدالت استحقاقی بتوانند رشد کنند.
همچنین، وی به مسائل رفاهی و حقوقی زنان داخل دستگاهها مامتیازات رفاهی و حق عائلهمندی اشاره کرد و به لزوم رصد و پایش مشکلات زنان و خانوادهها در دستگاههای مختلف تاکید کرد.
وی به ایجاد و توسعه خدمات مشاوره خانواده در دستگاهها اشاره کرد. بهروز آذر خاطر نشان کرد: باید مشکلات زنان و خانوادههایی که مخاطبان دستگاههای شما هستند شناسایی و راهکارهای لازم برای حل آن ارائه گردد. زنان خدماتگیرنده شامل تمامی زنانی هستند که از خدمات سازمانها، نهادهای عمومی یا دولتی و دستگاههای اجرایی بهرهمند میشوند. این گروه معمولاً طیف متنوعی از افراد با نیازها و مشکلات متنوع را شامل میشود و توجه به آنها برای تحقق عدالت اجتماعی و برابری اهمیت خاصی دارد.
بهروزآذر افزود: زنان جویای شغل یا کارآفرین که از خدمات آموزشی یا حمایتی دستگاههای مرتبط با اشتغال، مهارتآموزی و کارآفرینی بهره میگیرند، زنان نیازمند به خدمات بهداشتی و درمانی، افرادی که به خدمات بهداشتی، مشاورههای روانشناسی یا درمانی وابستهاند و زنان سرپرست خانوار یا آسیبدیده اجتماعی نمونهای از این گروه هستند.
این نشست با هدف هماهنگی بیشتر در امور زنان و خانواده و استفاده از ظرفیتهای دستگاهها برای بهبود وضعیت زنان برگزار شد.
مهر
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت