نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
طهورا نوروزی، مدیرعامل بنیاد ملی عفاف و حجاب، در مصاحبهای با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پیشنهادی را در خصوص لایحه عفاف و حجاب مطرح کرد و به وضعیت بلاتکلیف آن در کشور اشاره نمود.
او بیان کرد: دولت میتواند از این موقعیت بهره برده و از نهادها بخواهد که به فعالیتهای فرهنگی خود ادامه دهند. شواهد نشان میدهد که این فعالیتها در حال حاضر به خوبی انجام نمیشوند؛ در حالی که همه گروهها، چه موافقان و چه مخالفان لایحه، بر اهمیت فعالیتهای فرهنگی توافق نظر دارند و این موضوع نباید مورد مناقشه قرار گیرد.
نوروزی تأکید کرد: امروزه موضوع حجاب از اهمیت ویژهای برخوردار است و فعالیتهای فرهنگی، کمهزینهترین و در عین حال مؤثرترین راهکارها برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب به شمار میروند. با تمرکز بر این موضوع میتوان بر قشر خاکستری جامعه تأثیر گذاشت.
او همچنین خاطرنشان کرد: بیش از ۹۵ درصد ناهنجاریهای پوششی به دلیل کمبود آگاهیهای فرهنگی و ضعفهاست. بنابراین، فعالیتهای فرهنگی و غیرمستقیم میتواند به بهبود وضعیت عفیفانه در کشور کمک کند.
مدیرعامل بنیاد عفاف و حجاب ادامه داد: در کشور نیاز به فعالیتهای فرهنگی مؤثر با همکاری نهادهای مهم فرهنگی نظیر وزارت علوم، صدا و سیما و آموزش و پرورش داریم. به نظر میرسد باید نظامهای تشویقی و ارتقایی برای گروههای مختلف جامعه در حوزه عفاف و حجاب ایجاد کنیم.
نوروزی بر ضرورت هویتسازی در دختران نوجوان تأکید کرد و گفت: در گروه سنی کودک و نوجوان، تشویق میتواند تأثیر زیادی داشته باشد؛ بنابراین، نظام آموزشی باید با رویکرد عفیفانه و نگاه تشویقی همراه باشد و برای این موضوع هزینههای مالی و اجتماعی لازم است.
او با اشاره به اهمیت تأثیرگذاری بر باورها و هنجارها در روانشناسی امروز، یادآور شد: نزدیک شدن به فصل تابستان و فراغت بچهها، فرصتی است که نیاز به یک طرح ملی و پرورشی بین مسجد و مدرسه برای دختران زیر ۱۲ سال با محوریت هویتسازی احساس میشود.
نوروزی همچنین گفت: اگر به اوقات فراغت جوانان و نوجوانان کشور با یک برنامهریزی همگرا نگاه شود، بهترین فرصتهای اجتماعی و معنوی به وجود خواهد آمد.
مدیرعامل بنیاد ملی عفاف و حجاب در پایان گفت: باید با تکیه بر فعالیتهای فرهنگی، حجاب را از نگاه دوقطبی و سیاسی به سمت ظرفیتها و گروههای مردمی هدایت کنیم و شبکههای مردمی را برای فعالیتهای فرهنگی فعال سازیم.
تسنیم
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت