نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بهروزآذر پس از تماشای فیلم «موسی کلیمالله» در این رویداد سینمایی، اظهار داشت: یکی از مهمترین کارکردهای جشنواره فیلم فجر ایجاد ارتباط میان هنرمندان است. هنرمند با شناسایی مسائل اجتماعی و بازنمایی آنها، میتواند آگاهی را افزایش دهد و در بسیاری از موارد راهحلهایی نیز ارائه کند. ما باید صدای صاحبنظران را در حل مسائل بشنویم و به آنها گوش دهیم. جشنواره فیلم فجر چنین فضایی را ایجاد میکند.
او ادامه داد: ما امسال در بخش جایزه «تجلی اراده ملی» حضور داریم و جایزه ویژه «زنان و خانواده» را نیز اعطا خواهیم کرد. اما فعالیت ما تنها به زمان برگزاری جشنواره محدود نمیشود. ما با همکاری معاونت هنری وزارت ارشاد، جایزه ویژهای برای فیلمهای مرتبط با خانواده و زنان تدارک دیدهایم. همچنین با انجمن سینماگران جوان همکاری میکنیم تا قبل از شروع جشنواره، برای توانمندسازی زنان در عرصههای مختلف هنری و انتخاب سوژهها تلاش کنیم و کار را از ریشه آغاز کنیم.
بهروزآذر در خصوص تأمین امنیت و احترام به کرامت بانوان گفت: امنیت و توجه به کرامت زنان از ابعاد مهمی است که باید مدنظر قرار گیرد تا بتوانیم همچنان شاهد حضور پررنگ بانوان در عرصههای هنری باشیم.
وی درباره ضرورت وجود فضای گفتوگو میان هنرمند و دولت تصریح کرد: ما بر این باوریم که باید فضایی برای گفتوگو میان هنرمند و دولت وجود داشته باشد. این موضوع تنها به سینما محدود نمیشود و در حوزههای تئاتر، تجسمی و موسیقی نیز تلاش خواهیم کرد تا به نحوی شایسته به بانوان هنرمند خدمت کنیم.
معاون زنان و خانواده گفت: به نظر من، فیلم «موسی کلیمالله» بیشتر داستان مادر حضرت موسی را روایت میکند و این برای من بسیار شیرین بود. این فیلم تجربه معنوی را به تصویر میکشد که بسیاری از ما در زندگی شخصی خود داریم و به آن توجه نمیکنیم.
بهروزآذر خاطرنشان کرد: داوران ما در بخش «تجلی اراده ملی» در حال تماشای آثار برای اعطای جایزه ویژه «زنان و خانواده» هستند. این جایزه تنها آغاز راه ماست، زیرا موضوع «زنان» بسیار گسترده است و به تعداد زنان، موضوعات برای پرداخت وجود دارد.
وی در خصوص فیلمسازی درباره موضوع قتلهای ناموسی گفت: گاهی این مسائل بهاندازهای تلخ هستند که بسیاری از افراد نمیتوانند آنها را بازنمایی کنند. شدت تلخی و غیرقابلباور بودن این مسائل چالشبرانگیز است. اما نمیتوان اهمیت موضوع و لزوم ساخت فیلم درباره آن را نادیده گرفت. بخش عمدهای از این مسائل ناشی از مشکلات فرهنگی است و باید قبل از رسیدن به نقطهای غیرقابلحل، درباره باورها و ارزشها کار کنیم.
معاون زنان و خانواده رئیسجمهور در پایان گفت: در این دوره از جشنواره، تنها یک فیلمساز زن حضور دارد و این موضوع زنگ خطری است. زنان به این حوزه علاقهمند هستند و سالها به طور فعال در آن شرکت داشتهاند. باید بررسی کنیم که چه عواملی باعث کاهش حضور آنها در این دوره از جشنواره شده است. ما در کنار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هنرمندان، تلاش خواهیم کرد تا به بازگشت فعالانه زنان در این عرصه کمک کنیم.
ایکنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت