نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
کانون فرهنگی هنری «فاطمه المرضيه(س)» در جوار مسجد حضرت ابوالفضل(ع) در روستای برج معاذ از توابع شهرستان فهرج (واقع در استان کرمان) در سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرده است. این کانون فرهنگی هنری ۳۰۰ عضو دارد و با فعالیتهای مذهبی، کارآفرینی و اشتغالزایی زنان روستایی توانسته مسجد را تبدیل به پایگاه همدلی و همبستگی کند.
قالیبافی و حصیربافی از صنایع دستی روستای برج معاذ است، لذا با برگزاری کارگاه در رشته های پته دوزی و حصیربافی برای بانوان، فرصت اشتغالزایی و کارآفرینی آنها را ایجاد کرده ایم.
مدیر کانون فرهنگی هنری فاطمه المرضیه(س) ادامه داد: بچه های مسجد مواد اولیه و نخ این صنایع دستی را برای بانوان فراهم کرده و پس از شروع کار، برایشان سفارش کار می گیرند، همچنین، با برپایی نمایشگاههای مختلف در مسجد و در روستا زمینه کسب درآمد را برای آنها فراهم کردیم. واگذاری چرخ خیاطی به افراد بااستعداد در این هنر نیز انجام شد تا هم پاسخگوی نیازهای مردم روستا باشیم و هم منبع درآمد برای برخی اهالی ایجاد شود.
وی به تشکیل صندوق های قرض الحسنه برای بانوان سرپرست خانوار و اعطای وام های اشتغال به آنها اشاره کرد و گفت: از رویکردهای کانون در بحث کارآفرینی، حمایت از کارآفرینان و دامداران روستایی است که در این راستا چند راس دام را در اختیار این افراد قرار دادیم تا با دامداری، مشکلاتی معیشتی افراد روستا برطرف شود.
برجی در ادامه به رویکرد کانون در محور قرآن و عترت اشاره کرد و افزود: این کانون در رشتههای روخوانی، حفظ، تجوید و تفسیر قرآن، ابتهال، مفاهیم نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، احکام و تواشیح دوره آموزشی برگزار میکند؛ تربیت چند حافظ اجزای مختلف قرآن خروجی این آموزش ها است.
مدیر کانون فرهنگی هنری فاطمه المرضیه(س) با اشاره به برنامههای این کانون مسجدی در حوزه کتاب و کتابخوانی، گفت: اجرای طرح «شنبههای با کتاب» و «تعویض کتاب»، برگزاری مسابقات کتابخوانی و انتشار کتاب گویش های محلی استان کرمان از جمله این برنامه ها است.
به گفته وی برگزاری دورههای تخصصی تئاتر، قصه گویی، خوشنویسی، عکاسی و شعرخوانی، اجرای سرودهای محلی و هنرهای نمایشی، مداحی، فعالیتهای اردویی و گردشگری، ارائه مشاورههای خانواده و سبک زندگی، برگزاری کارگاههای آسیب شناسی اجتماعی با عنوان «یاریگران زندگی» را از دیگر برنامههای این کانون مسجدی است. این کانون روستایی در کمک رسانی به اقشار محروم نیز فعالیتهای گستردهای دارد که توزیع سبد معیشتی به صورت ماهیانه، رسیدگی به مشکلات تحصیلی دانش آموزان و تامین مایحتاج آنها، ازجمله این خدمات مومنانه است.در قالب این طرح همه ساله تعدادی از افرادی را که به زیارت امام رضا(ع) مشرف نشده اند، شناسایی و به مشهد مقدس اعزام می کنیم.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت