ارسال ۳۰۰ مقاله به همایش ملی زنان و تربیت اجتماعی

قائم‌مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ارسال ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ملی «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی»، اظهار داشت: نویسندگان و پژوهشگران این مقالات از اهمیت بالایی برخوردارند و نباید آنها را نادیده گرفت

قائم‌مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ارسال ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ملی «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی»، اظهار داشت: نویسندگان و پژوهشگران این مقالات از اهمیت بالایی برخوردارند و نباید آنها را نادیده گرفت؛ بلکه باید آنها را به‌عنوان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نظر گرفته و با آنها همکاری کرد تا برای همایش‌ها و رویدادهای علمی آینده آماده‌تر شوند.

سومین جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش ملی «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی» با حضور علی سروری مجد، قائم‌مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد شریفانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، و عاصمه قاسمی، مشاور ریاست دانشگاه در امور زنان و خانواده در سازمان مرکزی برگزار شد.

در ابتدای جلسه، آرام، معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد امارات که به‌صورت مجازی در این نشست حضور داشت، گزارشی از تعداد مقالات ارسال شده به دبیرخانه جشنواره و روند بررسی و انتخاب مقالات برتر ارائه کرد.

سروری مجد در ادامه گفت: مقالات ارسال شده به دبیرخانه این همایش از ارزش بالایی برخوردارند و باید از این نویسندگان و پژوهشگران به‌خوبی حمایت شود. وی افزود که باتوجه‌به کاهش سطح علمی و کارایی دانشجویان نسبت به گذشته، نیاز است که آنها از اساتید خود در نگارش مقالات و انجام پژوهش‌ها بهره‌مند شوند و باید به افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، فرصت و توجه ویژه‌ای داده شود.

وی همچنین تأکید کرد که هدف دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی، ایجاد جریان و گفتمان در حوزه زنان است و برگزاری این همایش در این راستا بسیار ارزشمند است. سروری مجد از همه دست‌اندرکاران این همایش قدردانی کرد و گفت که برگزاری یک همایش در سال می‌تواند به گسترش این فعالیت‌ها کمک کند.

در پایان، پیشنهاد جمع‌آوری و تألیف کتاب مقالات همایش ملی «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی» از سوی قائم‌مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد و مورد تأیید اعضای شورای سیاست‌گذاری قرار گرفت. همچنین، عاصمه قاسمی به ارائه گزارشی درباره پیگیری مصوبات جلسات قبلی شورای سیاست‌گذاری همایش پرداخت و اعلام کرد که برنامه‌های جانبی همایش بر عهده واحدهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل خواهد بود.

قاسمی همچنین گفت که از میان ۳۰۰ مقاله ارسالی، ۹ مقاله به‌عنوان مقالات برتر انتخاب خواهند شد و این مقالات برگزیده ۵/۳ نمره پژوهشی برای نویسندگان خود به همراه خواهد داشت. این مقالات برای چاپ در شماره‌های بهار، تابستان و پاییز مجلات مربوطه ارسال خواهد شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شریفانی نیز از زحمات کمیته علمی و اجرایی همایش قدردانی کرد و بر اهمیت برگزاری چنین برنامه‌های فرهنگی و ترویجی در دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

در پایان، داوری، مشاور قائم‌مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، با تشکر از برگزاری همایش، به دو موضوع اصلی آن یعنی مهدویت و فرهنگ‌سازی اشاره کرد و بر لزوم جذب افراد بیشتر برای برگزاری همایش‌های ملی و بین‌المللی در آینده تأکید نمود. بحث و تبادل نظر در خصوص جزئیات نحوه برگزاری همایش و دیگر مسائل مرتبط نیز در این نشست مطرح شد.

ایسنا