نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
همه چیز مثل یک فیلم بود، گویی که در سینما نشسته باشی و یک فیلم ترسناک و دلهره آور در حال شروع باشد. از همان سکانسهای اول و ابتدایی، ترس گریبان مخاطب را گرفته باشد تا آخرین سکانسش، موسیقی، میزانسن، پلان و فریم حکایت از یک تراژدی ژانر وحشت دارد. این شما و این آشنایی با محصول جدید «وارنرصهیون پیکچرز»
سکانس اول: ادلب_ شهر مرزی سوریه و ترکیه، وضعیت اقتصادی نامناسب و تحریمها موجب سختتر شدن وضع زندگی شده است. مردم تحت عملیات روانی قرار گرفتهاند و در شبکههای اجتماعی مدام با کشورهای حاشیه خلیج فارس مقایسه میشوند که از زندگی خوب محروم شدهاند. ناامیدی و حس خسران درجامعه پمپاژ میشود، بسیاری از مردم تحت تاثیر جنگ روانی قرار گرفته و دست به اعتراض میزنند، جنگی که از اتاقهای موساد و افبیآی نشأت میگیرد.
سکانس دوم: ترکیه_ کشور همسایه سوریه و یکی از مسببان اصلی جنگ. «اردوغان» که رویای تصرف سوریه را دارد نیروهایش را آماده و پشتیبانی میکند تا به تصرف دمشق برسند، او بر این باور است که نام وی و «پوتین» باید به عنوان دو رهبر قدرتمند جهان پرآوازه شود، همان رهبر قدرتمندی که وقتی ترکیه کودتا شد جانش را برداشت و به ایران فرار کرد!
سکانس سوم: پس از آتش بس لبنان و تهدیدهای رژیم اشغالگر قدس مبنی بر ترور «بشار اسد»، اکنون سوریه هدف بعدی این دشمن متخاصم به شمار میرود. ترکیه و رژیم صهیونیستی با همکاری آمریکا و غرب جنگ را علیه مردم سوریه آغاز میکند.
سکانس چهارم: نیروهای موسوم به «تحریرالشام» که از شاخه داعش محسوب میشوند با کمی اصلاح ریش و شعارهای پوپولیستی و کتاب دست گرفتن، سعی در روتوش چهره خود به عنوان ناجی و مدافع حقوق مردم و زنان را دارد! نیروها از مرز ترکیه وارد کشور شده و به جنگ و غارت شهرها میپردازند.
سکانس پنجم: عدهای از مردم که از قبل تحت فشار رسانهای بودند به شادی پرداخته و با تروریستها متحد میشوند تا کشورشان پاره پاره شده و به تصرف داعش و حامیانش منجر شود.
سکانس ششم: ایران به کمک سوریه میآید اما ارتش سوریه خیانت میکند و هیچ مقاومتی از خود دربرابر متجاوزان نشان نمیدهد، کمک ایران را پس میزنند. آنها راه سازش را در پیش گرفتند نه راه مقاومت! بشار نیز میرود و با غفلتش سناریو تکمیل میشود، هزینه سازش از مقاومت همیشه بیشتراست.
سکانس هفتم: داعش که یَدِ طولانی در ظلم به زنان در کارنامه سیاه خود دارد، از تجاوز و اسارت و جهاد نکاح و ازدواج اجباری با فرماندهان گرفته تا سوزاندن و کشتن آنها اکنون چگونه میتواند مدافع زنان سوری باشد؟! گروه تروریستی تحریرالشام نیز همان اعمال را تکرار میکند، زنان شاغل سوری در یک شرکت مالی “AANES” و همچنین دختران کُرد را به اسارت میگیرد، این تازه شروع ماجراست.
سکانس هشتم: اسرائیل که اوضاع را مناسب میبیند حملات خود را علیه زیرساختهای سوریه انجام میدهد، بمبارانهای متعدد امنیت و آرامش را از مردم سلب کرده است، گروههای تروریستی از یک سو ترور دانشمندان و از سوی دیگر دزدیدن زنان و دختران را انجام میدهد، مدینه فاضله در سوریه شکل گرفته! همه چشمها خیره به سوریه است تا ببینند سرانجام چه میشود؟! اما به گفته آیت الله خامنهای جوانان سوری مناطق تصرف شده را پس میگیرند، همانطور که یحیی سنوارها و سیدحسن نصراللهها از ریشه مقاومت جوانه زدند، جوانان مقاوم و غیور سوری نیز جوانه میزنند تا کشور را از وجود رژیم منحوس اسرائیل و قلادههایش پاکسازی کنند، پیروزی از آن مقاومت است و بس.
زن نخبه ایرانی افتخار خلیج فارس
ابراز نگرانی خانم کارگردان از آثار نمایشی سطح پایینی که با فرهنگ ایرانی همخوانی ندارند در دیدار با رهبر انقلاب
نسل جدید در ازدواج به معیارهای مادی و ظاهری بیش از اصالت توجه دارد
ما در لبنان از زنان ایرانی یاد گرفتیم چگونه کنار حق بایستیم