نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
خزعلی بیان کرد: آنچه امروز شاهد هستیم، کمرنگ شدن خانواده است. در این چند سال به جای خانواده و مادر فضای مجازی تربیتکننده شده است. این نه به آن معناست که مادر در خانه نبوده است؛ چرا بوده، اما تربیت به فضای مجازی سپرده شد و آنچه فرزند دریافت میکرد، به جای پدر و مادر از بیگانه بود و دیگران او را جهتدهی میکردند و هویت او را تحت تاثیر قرار میدادند و او را به پوچی و به نیستی کشاندند. دیگران به او توصیه کردند که در لحظه زندگی کن و این خوشی ناپایدار را به آیندهنگری، کمال و… ترجیح بده و او را به خواستههای کوچک و زودگذر و آنی مشغول کردند چرا که نقش والدین به ویژه مادر که محور محبت و تربیت است، کمرنگ شد.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور افزود: خداوند جایگاه خود را به زن سپرده و او را مربی و محور تربیت و پرورش قرار داده است که امیدواریم این نعمت به جای خود بازگردد.
خزعلی اظهار کرد: شما خانوادههای کارکنان ارتش وظیفه دارید که این دژ محکم را حفظ کنید؛ همانطور که مرزهای ارزشی، فکری و عقیدتی را حفظ کردید. مساله عفاف و حجاب و حریمها تنها مختص بانوان نیست و در قرآن به حفظ حریم بین زن و مرد و عفاف بسیار تاکید شده است.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور با اشاره به اینکه بسیاری از حریمها از مرزهای مجازی وارد خانوادهها میشود، گفت: بسیاری از گسست پیوندها و طلاقها از فضای مجازی و ارتباطات بیقید و بند نشات گرفته است. اینها مسائلی است که با همت بیشتر به صورت ویژه باید به آن پرداخته شود.
خزعلی تصریح کرد: دولت در راستای تشکیل تحکیم خانواده از جمله تسهیلات ازدواج، مسکن و سایر هزینهها اقدام کرده، اما همه مسائل زوجین اقتصادی نیست بلکه بخش عمدهای از این نیازها به مباحث فرهنگی و کسب مهارت بستگی دارد.
صراط
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت