نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش جهان بانو، در نیشابور ،رئیس اداره ترویج وآموزش کشاورزی مدیریت شهرستان در حاشیه دوره آموزشی تولید محصول سالم در محیط گلخانه ای برای زنان روستایی اظهار کرد: یکی از مسائل مهم و ارزشمند در کشاورزی ،تولید محصول سالم می باشد وزنان روستایی در کنار مردان نقش بسزایی دراین امر دارند.
فاطمه صفایی افزود: طرح تولید محصول سالم یکی از پروژه های آموزش و ترویج می باشد که با همکاری واحد زراعت وحفظ نباتات مدیریت شهرستان انجام می شود و با توجه با اینکه کشاورزان روستای سه چوب عمدتا کشت سبزی وصیفی را در فضای باز وگلخانه ای انجام می دهند برگزاری این دوره ضروری به نظر می رسد.
وی ادامه داد: هدف از اجرای چنین دوره هایی ، آگاهی بخشیدن به تولید کنندگان سبزی وصیفی می باشد که باقیمانده سموم وکودهای شیمیایی در محصول تولیدی چه تاثیرات منفی بر سلامت جامعه خواهد گذاشت.
رئیس اداره ترویج وآموزش کشاورزی خاطر نشان ساخت: منظور از تولید محصول سالم عدم استفاده از سموم بصورت مطلق نیست بلکه استفاده از روشهای بیولوژیک ویا استفاده کم سموم که دوره ماندگاری آن از زمان مصرف سم تا برداشت محصول گذشته باشد نیز می تواند منجر به تولید محصول سالم شود .
صفایی خاطر نشان کرد: در شهرستان نیشابور خانمهای روستایی بیشتر نسبت به ایجاد گلخانه های کوچک مقیاس اقدام کرده اند و در محیط روستایی به گلخانه هایی بین ۷۰ تا ۲۹۹مترمربع توسط جهادکشاورزی مجوز ساخت و تولید داده می شودوبه افرادی که گواهینامه فنی وحرفه ای داشته باشند، از سامانه سیتا نیز جهت معرفی تسهیلات اقدام می گردد.
وی عنوان کرد: برای ایجاد وتکمیل زنجیره ارزش غذایی وتولید، طی هماهنگی با نظام صنفی شهرستان آمادگی تامین بذر وخرید محصول نهایی انجام شده است.
مهدی واعظی مدرس وکارشناس فنی وحرفه ای در جمع زنان روستایی با اشاره به اینکه زنان روستایی علاقمند ۲۵۰ ساعت دوره استاندارد گلخانه را آموزش دیده اند افزود: هدف اصلی وسازمانی فنی وحرفه ای ،آموزش واشتغال در کناربحث توسعه می باشد ودر این دوره های آموزشی از مکان یابی اولیه جهت تولید تا بازاریابی محصول به فراگیران آموزش داده می شود.
وی داشتن محدودیت مساحت را برای کسانی که زمین کافی در محدوده روستا دارند از مشکلات موجود نامید که هزینه های ایجاد گلخانه وتولید را بالا می برد.
آریا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت