نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تفاهمنامه همکاری دانشگاه تهران و معاونت امور زنان و خانواده رئیسجمهوری، دوشنبه ۳۰ خرداد ماه در محل سالن شورای دانشگاه تهران، به امضای عالیترین مسوول دو طرف تفاهمنامه رسید. به گزارش جهان بانو، مشارکت در راهاندازی دانشکده زن و خانواده در دانشگاه تهران، تعریف پروژههای کاربردی و توسعهای با محوریت قراردادهای پژوهش کاربردی، حمایت از […]
تفاهمنامه همکاری دانشگاه تهران و معاونت امور زنان و خانواده رئیسجمهوری، دوشنبه ۳۰ خرداد ماه در محل سالن شورای دانشگاه تهران، به امضای عالیترین مسوول دو طرف تفاهمنامه رسید.
به گزارش جهان بانو، مشارکت در راهاندازی دانشکده زن و خانواده در دانشگاه تهران، تعریف پروژههای کاربردی و توسعهای با محوریت قراردادهای پژوهش کاربردی، حمایت از ظرفیتهای پایاننامههای کارشناسی ارشد و دکتری دانشجویان دانشگاه تهران جهت پروژههای کاربردی و فراهم کردن امکان بهرهبرداری از مراکز و تجهیزات آموزشی و پژوهشی، مؤسسات و آزمایشگاهها و استفاده از منابع علمی و کتابخانههای متعلق به طرفین از جمله محورهای همکاری مشترک دانشگاه تهران و معاونت امور زنان و خانواده رئیسجمهوری است.
همافزایی در توسعه دورههای آموزشی مهارت محور، همکاری و مشارکت در برگزاری دورههای کارآموزی، نشستهای تخصصی و همایشهای علمی؛ اجرای طرحهای ارزشآفرین در راستای جوانی جمعیت، استفاده از ظرفیت فرصت مطالعاتی اعضای هیأت علمی با موضوعات مرتبط با پژوهشهای مورد نیاز معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و ایجاد بانک اطلاعاتی مسائل، مشکلات و توانمندیهای زنان فارغالتحصیل دانشگاهی از دیگر محورهای این تفاهمنامه است.
سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در نشست انعقاد تفاهمنامه همکاری دانشگاه تهران و معاونت امور زنان و خانواده رئیسجمهوری، با ابراز امیدواری نسبت به آغاز فعالیت مشترک مرکز مطالعات زنان و خانواده دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، گفت: یکی از زمینههایی که مورد دغدغه طرفین بوده و امیدواریم به نتایج خوبی برسد، تأسیس دانشکده زنان و خانواده دانشگاه تهران با حمایت معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری است.
انسیه خزعلی، معاون رئیسجمهوری در امور زنان و خانواده نیز با بیان اینکه مسائل زنان جزو مسائل درجه یک کشور است، گفت: با توجه به تعداد بالای زنان در میان فارغالتحصیلان دانشگاهی و همچنین اعضای هیأت علمی دانشگاهها، انتظار میرود در مدیریتها استفاده بهتری از زنان شود.
فاطمه یزدیان، رئیس مرکز مطالعات زنان خانواده دانشگاه تهران نیز از ایجاد کارگروه تدوین رشتهها و محتوای آموزشی دانشکده زن و خانواده در دانشگاه تهران در آینده نزدیک خبر داد.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت