یونیسف چرا در قبال جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کرده است!

در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران و نقض گسترده حقوق کودکان، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با ارسال نامه‌ای به یونیسف، خواستار محکومیت صریح این جنایات و پیگیری مسئولیت حقوقی عاملان آن شد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در نامه‌ای رسمی خطاب به مدیر اجرایی یونیسف، خواستار محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران و پیگیری نقض فاحش حقوق کودکان در جریان این تجاوز شد.
در این نامه آمده است: رژیم صهیونیستی با حمایت گسترده تسلیحاتی، اطلاعاتی و سیاسی کشورهای غربی مدعی پیشبرد حقوق بشر، با نقض اصول بنیادین حقوق بین‌الملل، از جمله بند ۴ ماده ۲ منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل بشردوستانه، به جمعیت غیرنظامی، مناطق مسکونی و زیرساخت‌های حیاتی غیرنظامی حمله کرده است.


نقض فاحش حقوق زنان و کودکان
بر اساس این نامه، شهادت بیش از ۱۲۶ زن از جمله چهار مادر باردار و شهادت بیش از ۴۰ کودک، تخریب منازل مسکونی و زیرساخت‌های حیاتی، تغییر اجباری محل سکونت غیرنظامیان و صدمات جبران‌ناپذیر روحی و جسمی به زنان و کودکان از تبعات این حمله وحشیانه بوده است.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده همچنین تأکید کرده است: رژیم صهیونیستی به عنوان یکی از امضاکنندگان کنوانسیون حقوق کودک، در حملات مسلحانه به ایران بدون توجه به الزامات این کنوانسیون، آشکارا علاوه بر اصول چهارگانه کنوانسیون ژنو، اصول ۳، ۶، ۱۹، ۲۰، ۲۴ و ۳۸ کنوانسیون حقوق کودک را نیز نقض کرده است.
در ادامه این نامه آمده است: رژیم غاصب اسرائیل، تکالیف مندرج در کنوانسیون‌های حقوق بشردوستانه ژنو ۱۹۴۹ از جمله اصل تفکیک و تمایز بین اهداف نظامی و غیرنظامی، اصل تناسب و اصل احتیاط را نقض کرده است. این رژیم و حامیانش، حقوق بین‌الملل، حقوق بشر و حقوق بشردوستانه را دستاویز سیاست‌های منفعت‌طلبانه خود قرار داده‌اند و با عدم پایبندی به حداقل این حقوق، کارآمدی مجامع بین‌المللی و اصول و هنجارهای حقوق بین‌الملل و حقوق بشر را نزد افکار عمومی به شدت متزلزل کرده‌اند.


مطالبات ایران از یونیسف
در این نامه، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از یونیسف خواسته است: حملات وحشیانه اسرائیل به ایران را به‌طور صریح و آشکار محکوم کند، پیگیر پاسخگویی عاملان و حامیان این تجاوز و نقض اصول بین‌الملل و حقوق بشر از طریق ارکان ذی‌ربط باشد و ظرفیت بند (ج) ماده ۴۵ کنوانسیون حقوق کودک را برای بررسی این تجاوز فعال کند.
در پایان این نامه تأکید شده است: «سکوت نهادهای بین‌المللی به معنی تشویق جنایتکاران است. جهان نباید در برابر کشتار کودکان بی‌تفاوت بماند. یونیسف به عنوان نهاد متولی حقوق کودکان، باید مسئولیت خود را در قبال این فجایع انسانی ایفا کند.»
گفتنی است بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، رژیم صهیونیستی با شهادت جمعی از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان و افراد غیرنظامی وارد جنگ تحمیلی با جمهوری اسلامی ایران شد. همان شب، رژیم اشغالگر ضربات سنگینی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دریافت کرد و شریک سیاسی او، ایالات متحده آمریکا، بامداد یکشنبه (یکم تیرماه) به سه مرکز هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان حمله کرد.
نیروهای مسلح کشورمان در جنگ ۱۲ روزه، هم به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ دادند و هم در واکنش به اقدام آمریکا، پایگاه این کشور در قطر را موشک‌باران کردند. در نهایت، صبح سه‌شنبه (سوم تیرماه)، رژیم صهیونیستی تن به آتش‌بس داد.

خبرگزاری زنان ایران