یادداشت اختصاصی؛

دوگانه‌ی دروغین نظامیان_مردم

زنان مسلمان ایرانی، با ادامه مسیر ایثار و مقاومت خود از دوران دفاع مقدس تا امروز، در خط مقدم جنگ نرم به روایت‌گری و تبیین فداکاری‌های شهدا پرداخته و با حضور مؤثر در عرصه‌های فرهنگی و رسانه‌ای، نقش کلیدی در خنثی‌سازی دوگانه‌سازی رسانه‌ای دشمن میان نظامیان و غیرنظامیان ایفا می‌کنند.

زن مسلمان ایرانی آن‌گونه که در هشت سال دفاع مقدس در پشت جبهه‌ها به‌ عنوان پرستار، امدادگر و پشتیبان حضور داشته و گاه مستقیم در خط مقدم ایستاده و حماسه‌آفرینی کرده، امروز نیز در میدان مقابله با جنگ نرم، رسالت تبیین و روایتگری رشادت‌های عزیزانش را زنده‌ نگه‌دارنده‌ی روحیه‌ی مقاومت در جامعه می داند و بر آن پای می فشارد.

اما از آنجا که بازی رسانه‌ای دشمن به قدمت دشمنی او با این ملت ادامه داشته و خواهد داشت، این‌بار در قالب تقسیم‌بندی جدیدی از ارائه آمار شهدا به نظامی و غیرنظامی، همراه با دلسوزی و اشک تمساح عده‌ای از جماعت سلبریتی بر غیرنظامیان به‌گونه‌ای به نمایش گذاشته شده که به فضای عمومی جامعه القا کنند که شهادت نظامیان ایرادی ندارد و جنایت طرف مقابل محسوب نمی‌شود.

در این بازی جدید، هوشیاری عمومی مدیران، اصحاب رسانه و فضای مجازی، هنرمندان و صاحبان تریبون در بیان هنرمندانه‌ی همبستگی آحاد جامعه و جزئیات آماری تقدیم بیش از هزار و شصت شهید مظلوم در جنگ تحمیلی با دشمن خبیث صهیونیستی، می‌تواند در خنثی‌سازی توطئه‌ی جدید رسانه‌ای دشمن مؤثر باشد.

نقش خانواده های شهدا و ایثارگران، به ویژه مادران و همسران آنان، با روایت‌گریِ دردها و رنج‌های خود، در تقویت گفتمان مقاومت
زنان، نه‌ تنها افکار عمومی را نسبت به توطئه‌های دشمن آگاه می‌کند، که با انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جدید، مانع از فراموشی جانبازی و رشادت ایثارگران می‌شود و استحکام و همبستگی اجتماعی میان همه اقشار جامعه را تقویت می کند.


حضور پررنگ زنان در برنامه های ملی و مذهبی، تولید محتوای مقاومت‌ محور در فضای مجازی، و تربیت نسل آینده بر اساس ارزش‌های انقلابی، از جمله راه‌های مقابله با جنگ نرم دشمن و خنثی سازی توطئه ی برساخت دوگانه ی نظامیان و مردم است.

فاطمه پیمانی