نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
برای بسیاری از مسلمانان، از جمله مسلمانان انگلستان، بمبگذاری هفتم ژوئیه سال ۲۰۰۵ یادآور خاطرات بسیار ناگوار است و هنوز هم حس ناامنی را در آنان زنده میکند. اما این جنایت دلخراش، یک تلنگر برای آن بود تا هویت آنان به عنوان یک مسلمان انگلیسی مورد توجه قرار گیرد و سوالهایی ایجاد شود که چرا یک انگلیسی در انتخاب دین خود آزاد نیست!
در بمبگذاری سال ۲۰۰۵ در انگلستان، پلیس این کشور اعلام کرد چهار بمبگذاری در لندن انجام شده بود که ۵۲ کشته و بیش از ۷۰۰ زخمی برجای گذاشت و در سه روز پیاپی، پلیس ۱۸۰ مورد حادثه تروریستی علیه مسلمانان را گزارش کرد.
نظرسنجیهای گاردین نشان میدهد که حداقل دو سوم از مسلمانان انگلیسی پس از آن زمان از این کشور مهاجرت کردند. یک سخنران مذهبی در انگلستان اعلام کرد که متأسفانه طی بیست سال گذشته در این کشور، اسلامهراسی همواره افزایش یافته است و از دلایل آن میتوان به افزایش افراطگرایی، تروریسم و سیاستهای اعمالشده ضد مسلمانان پرداخت.
وی افزود: ما همه شاهد آن بودیم که آقای ژان چارلز دومنز، یک مسلمان انگلیسی با اصالت برزیلی بود و بعد از آنکه از بمبگذاری تروریستها در هفتم ژوئیه جان سالم به در برد، توسط پلیس لندن با یک مظنون به بمبگذاری اشتباه گرفته شد و در حالی که یک شهروند بیگناه عادی بود، به ضرب گلوله پلیس، بدون هیچ بازجویی کشته شد!
طبق اعلانیه شورای مسلمانان انگلستان، این کشور محل زندگی یک جامعه از مسلمانان با تنوع فراوان است که اکثریت آنها زیر ۱۹ سال سن دارند. براساس دادههای سرشماری سال ۲۰۲۱، ۶.۵٪ از جمعیت در انگلیس و حدود ۳.۹ میلیون نفر در ولز را جمعیت مسلمان تشکیل میدهد.
شستا گهیر، زن مسلمان، در مصاحبه با گاردین گفت که به عنوان یک زن مسلمان متولد و بزرگشده در انگلستان، آسیبهای ناشی از نژادپرستی همیشه بخشی از تجربههای او از زندگی در بریتانیا بوده است.
خبرگزاری رسمی حوزه
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت