نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
افزایش قدرت تأثیرگذاری زنان در نظامهای مالی
زنان در جایگاه سرمایهگذار و همچنین درون نهادهای مالی، نقشی تعیینکننده در تغییر چشمانداز سرمایهگذاری و شیوههای ارائه خدمات مالی ایفا میکنند. شواهد متعددی حاکی از آن است که زنان در تصمیمگیریهای مالی، بازدهی بالاتری نسبت به مردان بهدست میآورند و در جایگاه سرمایهگذار، عملکرد مطلوبتری دارند.
شکاف سرمایهگذاری جنسیتی؛ چالشی جهانی
بر اساس گزارش سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (OECD)، زنان بهطور متوسط ۲۶ درصد کمتر از مردان از مزایای بازنشستگی برخوردار میشوند. بهبود مشارکت زنان در بازارهای مالی و افزایش سرمایهگذاری آنها، میتواند گامی مؤثر برای رفع این نابرابری اقتصادی باشد.
با توجه به ظرفیتهای موجود، اکنون زمان آن رسیده است که نقش زنان را هم در جایگاه سرمایهگذار و هم بهعنوان نیروی انسانی در نهادهای مالی بهصورت جدی بررسی کرد. این موضوع، هم از منظر اجتماعی و هم از منظر توانمندسازی اقتصادی، دارای فرصتهای قابلتوجهی است.
زنان؛ محرک تحولات مالی و اجتماعی
بر اساس برآوردها، در صورتی که زنان به همان اندازه مردان سرمایهگذاری کنند، بیش از ۳.۲۲ تریلیون دلار سرمایه جدید در سطح جهانی ایجاد خواهد شد. همچنین، مطالعات نشان میدهد سرمایهگذاران زن سالانه بهطور میانگین ۱.۸ درصد بهتر از مردان عمل میکنند. آنها همچنین تمایل بیشتری به لحاظکردن عوامل محیطزیستی، اجتماعی و حاکمیتی در انتخابهای سرمایهگذاری خود دارند.
زنان با افزایش درآمد، فعالیتهای خیریه بیشتری انجام میدهند و سرمایه اجتماعی بالاتری را در جوامع ایجاد میکنند. علاوه بر آن، صندوقهای تامینی تحت مدیریت زنان، بهطور متوسط دو برابر صندوقهای مشابه بازدهی داشتهاند و شرکتهایی که توسط زنان اداره میشوند، در دورهای پنجساله، ۱۰ درصد درآمد بیشتری نسبت به شرکتهای مردانه ثبت کردهاند.
تنوع جنسیتی؛ کلید اخلاق تجاری و نوآوری سازمانی
تنوع جنسیتی در سطوح مدیریتی، نهتنها به بهبود شاخصهای اخلاق تجاری و مسئولیتپذیری اجتماعی منجر میشود، بلکه زمینهساز حفظ و جذب استعدادها و ایجاد راهبردهای مدیریتی مؤثرتر در سازمانهاست.
افزایش حضور زنان در بازارهای مالی نیازمند تدوین برنامههایی هدفمند، با تمرکز بر ارتقاء سواد مالی و فراهمسازی بستر مشارکت آنان در تصمیمگیریهای کلان اقتصادی است. بر اساس برآوردها، حذف شکاف جنسیتی در این حوزه، میتواند درآمدی ۷۰۰ میلیارد دلاری برای شرکتهای خدمات مالی ایجاد کند.
با ترویج برابری جنسیتی و ارتقاء فرهنگ پاسخگویی در مؤسسات مالی، میتوان آیندهای هموارتر برای حضور مؤثر زنان در بازارهای مالی ترسیم کرد؛ آیندهای که در آن، زنان نهتنها بهعنوان سرمایهگذار، بلکه بهعنوان معماران اصلی تحول در اقتصاد جهانی شناخته میشوند.
ابرار اقتصادی
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت