فعالیت حوزه زنان باید علمی شود

رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه و سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه دیدار و بر ضرورت علمی کردن فعالیت‌ها در حوزه «زنان و خانواده» تاکید کردند.

مسلم حدیدی در این دیدار با بیان اهمیت جایگاه خانواده، اظهار کرد: خانواده رکن اساسی هر جامعه و زن رکن اساسی هر خانواده محسوب می‌شود، در نتیجه هرچقدر بتوانیم جایگاه زنان را مستحکم کنیم، جایگاه خانواده در جامعه تقویت می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم انجام علمی فعالیت‌ها در حوزه زنان گفت: حوزه زنان از اهمیت زیادی برخوردار است و نیاز است برای هرگونه فعالیت در این حوزه، پژوهش های لازم انجام شود و کارها به‌ صورت علمی پیش برود.

حدیدی اضافه کرد: از سوی دیگر همه نهادها باید در این خصوص پای کار آمده تا با هم‌افزایی بتوان اقدامات موثری را در حوزه زنان و خانواده انجام داد.

وی از آموزش به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و موثرترین فعالیت‌ها در حوزه زنان یاد کرد و گفت: آموزش‌ها در حوزه‌های مختلف باعث افزایش مهارت و آگاهی در زنان جامعه شده و آنها را برای تقویت جایگاه خانواده کمک می‌کند.

وی به زیرساخت‌های سازمان جهاد دانشگاهی استان در این خصوص اشاره کرد و افزود: برگزاری برخی دوره‌های اموزشی مهارت محور برای زنان سرپرست خانوار باعث شده بسیاری از این زنان در حال حاضر کسب و کار خود را ایجاد کرده و به استقلال مالی برسند.

وی به برخی اقدامات دیگر سازمان جهاد دانشگاهی استان در حوزه زنان و خانواده هم اشاره کرد و از ایجاد سامانه «تحلیل شناسنامه جمعیت» کرمانشاه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین این اقدمات یاد کرد و گفت: این سامانه با هدف کمک به پایش هرچه دقیق‌تر شاخص‌های جمعیتی استان ایجاد شده و در حال حاضر آماده فعالیت است.

 براساس اظهارات حدیدی، میزان باروری کل، میانگین سن ازدواج مردان و زنان، میانگین سن مادران و پدران درتولد اولین فرزند، نرخ سالمندی، نرخ طلاق، نرخ ولادت، جمعیت زنان مجرد، فاصله بین ازدواج تا تولد اولین فرزند از جمله مهم‌ترین شاخص‌هایی است که در این سامانه ثبت شده است.

سازمان جهاد دانشگاهی