نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی، تصریح کرد: پیشبینی میشود که ایران در سال ۱۴۳۰ به یکی از سالخوردهترین کشورهای جهان تبدیل شود. بر اساس آمار، ۵۳ هزار زن سالمند در ۱۷ استان شناسایی شدهاند که از طریق طرح باشگاههای زیست محله، آموزشهای ویژهای دریافت میکنند.
وی به مسئله ازدواج زنان سالمند نیز اشاره کرد و گفت: طبق تعریف سازمان ملل، سن سالمندی ۶۰ سال و در کشورهای درحالتوسعه ۶۵ سال در نظر گرفته میشود. افرادی که بالای این سن هستند و بهتنهایی زندگی میکنند، بهعنوان سالمند تنها شناخته میشوند.
حسینی با اشاره به راهاندازی ۷۶۰ باشگاه زیست محله در کشور، افزود: این باشگاهها بدون هزینه و از طریق ایجاد ارتباطات فعال میشوند و از ظرفیت مدارس بهعنوان مکانهای اصلی در زمانهای غیردرسی استفاده میشود.
وی ادامه داد: در این راستا از ظرفیت انجمنهای مختلف مانند گفتاردرمانی، کاردرمانی و اپتومتریستها بهرهبرداری میشود.
حسینی بیان کرد: در مرحله اول این طرح، با نام “مهر و گفتوگو با سالمندان” و همراه با یادگیری شاداب، به موضوعاتی مانند غلبه بر آلزایمر، ورزش سالمندان و سبک زندگی آنان توجه ویژهای میشود.
وی همچنین به ارائه ۸۰۰ هزار خدمت مشاورهای از طریق خط تلفنی ۱۴۸۰ اشاره کرد و گفت: به طور متوسط یکسوم عمر ما در دوران سالمندی سپری میشود و این سالها میتواند هم با سلامتی و هم با بیماریهای جدی همراه باشد؛ ازاینرو آموزش در این زمینه ضروری است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: یک میلیون و ۸۰۰ هزار مورد خدمات مشاورهای به افراد جامعه از طریق خط تلفنی ۱۴۸۰ ارائه شده است.
وی با تأکید بر اهمیت افزایش مشارکت مردمی، گفت: گسترش شبکه داوطلبان از دیگر اهداف سازمان بهزیستی است.
سازمان بهزیستی کشور
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت