نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یاسر کرمی بیان کرد که سال گذشته، تعداد ۱۰۸۰ نفر از افراد بیسواد به استان کرمانشاه ابلاغ شده که از این تعداد، ۶۱ نفر در ندامتگاههای استان توسط مراکز یادگیری محلی آموزش دیده و همچنین ۱۰۰۰ زن روستایی در قالب طرح توسعه زنان روستایی تحت پوشش سوادآموزی قرار گرفتند.
او همچنین اشاره کرد که ۲۰۰ نفر از سوادآموزان دوره انتقال، مهارتهای ICDL را آموزش دیدهاند.
معاون آموزشوپرورش استان کرمانشاه با اشاره به کسب رتبه برتر استان در ۲۴ شاخص ارزشیابی سالانه سوادآموزی گفت: این شاخصها از سوی سازمان نهضت سوادآموزی و بر اساس برنامه هفتم توسعه طراحی و ابلاغ شدهاند.
کرمی افزود که همایشی در سازمان نهضت سوادآموزی برگزار شد که در آن عملکرد استانها در ۲۴ شاخص مورد ارزیابی قرار گرفت و استان کرمانشاه موفق به کسب رتبه برتر کشوری در فعالیتهای سوادآموزی شد.
او همچنین گفت که در این گردهمایی، مسائل و برنامههای جاری و افقهای پیش روی سازمان برای سال ۱۴۰۴ مورد بحث و بررسی قرار گرفت و سازمان در نظر دارد آموزش بزرگسالان را با محوریت مهارتآموزی در سالهای آینده در اولویت فعالیتهای خود قرار دهد.
معاون آموزش و پرورش استان کرمانشاه در پایان گفت که پس از فرمان تاریخی امام خمینی (ره) در دیماه ۱۳۵۸ و با گذشت ۴۵ سال از فعالیتهای سازمان نهضت سوادآموزی، حدود ۹۸ درصد از جامعه استان کرمانشاه و ۹۷ درصد از جامعه کشور باسواد شدهاند.
تسنیم
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت