از سوابق تا حواشی دبیر جدید کمیسیون علمی،فناوری و هوشمندسازی دولت

یکی دیگر از حواشی قابل توجه درباره او، موضوع تأسیس صرافی بود. او و همسرش، هانی میرمحمدعلی، در سال ۱۳۹۰ اقدام به تأسیس صرافی «شرکت تضامنی سیدهانی میرمحمدعلی و شرکا» کردند.

سیده فاطمه حسینی به عنوان دبیر کمیسیون علمی، فناوری و هوشمندسازی دولت به جمع زنان حاضر در دولت چهاردهم پیوست.

بر اساس گزارش رویداد ۲۴، او در مجلس دهم نماینده تهران بوده و تا به حال بیشتر به خاطر حواشی‌اش نسبت به سوابق علمی و اجرایی‌اش شناخته می‌شود.

 سیده فاطمه حسینی، متولد ۱۳۶۴ در شیراز است و همچنین نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی بوده است. او بیشتر به عنوان دختر صفدر حسینی شناخته می‌شود؛ پدرش در دولت هشتم، یعنی دولت خاتمی، وزیر کار و وزیر اقتصاد بوده و ریاست صندوق توسعه ملی را نیز در کارنامه دارد.

نام دخترش با «سفره انقلاب» و آن اظهار نظر جنجالی در مجلس گره خورده است. در مورد سوابق تحصیلی این عضو جدید دولت باید گفت که او دارای کارشناسی مهندسی مکانیک سیالات از دانشکده فنی دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد مدیریت کسب‌وکار (MBA) از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران است.

فهرست سوابق اجرایی او چندان طولانی نیست که البته به جوانی‌اش برمی‌گردد. فاطمه حسینی در انتخابات مجلس دهم جوان‌ترین نامزد در لیست ائتلاف فراگیر اصلاح‌طلبان بود و با ۱٬۲۱۸٬۷۲۷ رأی به عنوان دهمین نماینده تهران به مجلس شورای اسلامی راه یافت.

او نخستین زنی از ایران بود که به‌عنوان رئیس هیئت پارلمانی ایران در اتحادیه بین‌المجالس جهانی انتخاب شد و دو سال (۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰) در این سمت فعالیت کرد.

حواشی فاطمه حسینی بیشتر از سوابق کاری و تحصیلی‌اش است. پررنگ‌ترین حاشیه او همان نطق جنجالی بود که در دفاع از پدرش انجام داد و از اینکه به اندازه کافی از «سفره انقلاب» بهره‌مند نشده‌اند، گلایه کرد. این سخنرانی مدت‌ها مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت و موجی از انتقادات به سمت او روانه شد.

در همان جلسه، علی مطهری به خاطر خارج از موضوع صحبت کردن، میکروفن او را قطع کرد. اما بعداً علی لاریجانی از او حمایت کرد و گفت که او نگفته «ما سهممان را از سفره انقلاب می‌خواهیم» و به یکی از اعضای هیئت رئیسه مأموریت داد تا موضوع را بررسی کند و مشخص شد که خانم حسینی چنین صحبتی نکرده است.

یکی دیگر از حواشی قابل توجه درباره او، موضوع تأسیس صرافی بود. او و همسرش، هانی میرمحمدعلی، در سال ۱۳۹۰ اقدام به تأسیس صرافی «شرکت تضامنی سیدهانی میرمحمدعلی و شرکا» کردند.

این صرافی در سال‌های بعد با مشکلات مربوط به مجوز فعالیت مواجه شد. ماجرا این بود که مجوز فعالیت این صرافی در سال ۹۲، یعنی در دولت روحانی، از سوی بانک مرکزی لغو شد، اما فعالیت آن ادامه یافت! این صرافی حتی در سال ۹۴ و با افزایش قابل توجه سرمایه خود دوباره مجوز گرفت؛ مجوزی که بار دیگر در تیرماه ۹۵ لغو شد.

در مورد حواشی فاطمه حسینی، نمی‌توان از شایعه ویلاسازی در لواسان غافل شد. در دی‌ماه ۱۳۹۷، اتهاماتی مبنی بر ساخت‌وساز غیرقانونی در لواسان متوجه همسر او شد. او این اتهامات را رد کرد و اعلام کرد که از مدعیان به دستگاه قضایی شکایت خواهد کرد.

خبرآنلاین