تحریف تا کجا! واقعیت چیست؟!

سخنگوی مجمع بین‌المللی رسانه آزاد گفت: این حجم از حملات وحشیانه اسرائیل به خبرنگاران نشان می‌دهد که این رژیم به‌ دنبال از بین بردن واقعیتی است که خبرنگاران توانسته‌اند برای جهانیان روایت کنند.

«مازن السریع» سخنگوی مجمع بین‌المللی رسانه آزاد به تشریح مراسم یادبود ۲۰۰ خبرنگار شهید جبهه مقاومت که قرار است در دانشگاه صداوسیما با حضور جمعی از اهالی رسانه برگزار شود، پرداخت و اظهار کرد: مجمع بین‌المللی رسانه آزاد با همکاری تعداد زیادی از فعالان رسانه‌ای تشکیل شده که هدف آن نشان دادن جنایت‌هایی است که صهیونیست‌ها علیه خبرنگاران در غزه و لبنان انجام می‌دهند؛ جنایاتی که بی‌سابقه است.

السریع در ادامه با بیان اینکه بیش از ۲۰۰ خبرنگار در فلسطین و لبنان به شهادت رسیده و تعداد زیادی نیز مجروح و اسیر شده‌اند، گفت: صهیونیست‌ها بیش از ۱۶۰۰ مرتبه به تیم‌های خبری و مراکز رسانه‌ای حمله کرده‌اند؛ این حجم از حملات وحشیانه اسرائیل به خبرنگاران نشان می‌دهد که این رژیم به‌دنبال از بین بردن حقیقت و واقعیتی است که خبرنگاران با فداکاری‌های خود توانسته‌اند برای جهانیان مخابره کنند.

سخنگوی مجمع بین‌المللی رسانه آزاد افزود: در ساعت‌های اولیه طوفان‌الاقصی یکی از مسئولان اسرائیلی در کنفرانس خبری از رسانه‌ها خواسته که بی‌طرف نباشند، چون اگر بی‌طرف باشند، علیه اسرائیل فعالیت می‌کنند و این یائیر لاپید بود که به‌عنوان رئیس مخالفان دولت نتانیاهو معرفی می‌شود.

وی تصریح کرد: اسرائیل از آغاز جنگ غزه با پشتیبانی رسانه‌ای شبکه‌های بین‌المللی تلاش می‌کند، حقیقت را تحریف و اینطور وانمود کند که ماجرا از اکتبر آغاز شده است؛ درحالی‌که از ۷۵ سال قبل قتل‌عام‌های مشابهی علیه فلسطینی‌ها انجام داده است و به‌ دلیل کنترل رسانه توسط این رژیم و حامیانش افکار عمومی جهان از جنایات آنها بی‌خبر و روایت این رژیم را قبول کرده بودند.

اما با تلاش خبرنگاران که صحنه‌های تلخ و دردناکی که صهیونیست‌ها علیه لبنانی‌ها و فلسطینی‌ها مرتکب می‌شوند، بیداری عمومی شکل گرفت و تظاهرات گسترده در کشورهای مختلف جهان از نتایج این بیداری است.

السریع گفت: غزه ۱۷ سال پیش از طوفان‌الاقصی محاصره بوده و برخی از ساکنان آن به‌دلیل کمبود امکانات مختلف از جمله دارو جان خود را از دست می‌دادند و تا پیش از طوفان‌الاقصی کسی از از این جنایات باخبر نبود که همه این آگاهی‌ها ناشی از اهمیت تلاش خبرنگاران در انتقال واقعیت‌ها در رابطه با جنایات اسرائیل است.

سخنگوی مجمع بین‌المللی رسانه آزاد با بیان اینکه هیچ تیم خبری بین‌المللی اجازه ورود به غزه را ندارد، بیان کرد: چراکه اگر رسانه‌های بین‌المللی وارد غزه شوند، سانسور و تحریف وقایع از طرف اسرائیل به‌طور کامل از بین می‌رود و دروغ بودن ادعا‌هایی که توسط رسانه‌های حامی این رژیم مخابره می‌شود، آشکار می‌شود.

خبرنگار فلسطین الیوم با تاکید بر اینکه بسیاری از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای به صورت دواطلبانه و مستقل از فلسطین حمایت می‌کنند، خاطر نشان کرد: هر خبرنگاری که با تعهد در این حرفه فعالیت می‌کند، وظیفه دارد اجازه ندهد که حقایق زیر آوار کلیساها، مساجد، مدارس، خانه‌ها و… دفن شود؛ چون اگر اجازه داده شود، اتفاقات این‌چنینی بدون واکنش‌های بین‌المللی در دیگر نقاط جهان ادامه پیدا می‌کند که متاسفانه هنوز واکنش بین‌المللی شدید و واضحی در این رابطه رخ نداده است.

السریع با اشاره به اینکه محور مقاومت، برای دفاع از سرزمین و حقوق خود تشکیل شده است، تاکید کرد: محور مقاومت با مشکلات متعددی مواجه است؛ با وجود اینکه فتنه‌های مختلفی علیه این محور رخ می‌دهد، اما توانسته است با همه این مشکلات مقابله کند.

سخنگوی مجمع بین‌المللی رسانه آزاد گفت: با وجود اینکه شمار زیادی از فرماندهان محور مقاومت شهید شدند، اما این محور مصمم‌تر و قوی‌تر شده و، چون در راه حق و دفاع از حقوق مشروع خود مبارزه می‌کند هیچ وقت شکست نمی‌خورد. این یک سنت الهی در تاریخ بشریت نمونه‌های زیادی وجود دارد.

خبرگزاری دفاع مقدس