نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
این بوکسور در بازیهای تابستانی پاریس مدال طلا در بخش زنان را کسب کرد، اما جنجالهایی به دنبال داشت؛ زیرا انجمن بینالمللی بوکس (IBA) سال گذشته به دلیل عدم تطابق با معیارهای جنسیتی او را از مسابقات جهانی کنار گذاشته بود. ایمانه خلیف، بوکسور الجزایری که در جنجالهای مربوط به صلاحیت جنسیتی موفق به کسب مدال طلای المپیک ۲۰۲۴ پاریس شد، از رسانههایی که سوابق پزشکیاش را فاش کردهاند، شکایت کرده است.
گزارشهای اخیر در فرانسه ادعا میکنند که این ورزشکار ۲۵ساله دارای کروموزومهای XY (مردانه) است.
این بوکسور در بازیهای تابستانی پاریس در بخش زنان مدال طلا گرفت، اما این پیروزی با جنجالهایی همراه بود؛ زیرا انجمن بینالمللی بوکس (IBA) سال گذشته به دلیل عدم تطابق با معیارهای جنسیتی او را از مسابقات جهانی کنار گذاشته بود.
در اولین مبارزه خلیف در پاریس، حریف ایتالیاییاش، آنجلا کارینی، تنها ۴۶ ثانیه پس از آغاز مسابقه اعلام کرد که نمیتواند ادامه دهد و گفت: «هرگز چنین ضربهای را تجربه نکرده بودم».
ایمانه خلیف علاوه بر شکایت از آزار و اذیتهای آنلاین در طول بازیها، اکنون اقدام قانونی علیه گزارشهای اخیر منتشرشده در فرانسه را آغاز کرده است. کمیته بینالمللی المپیک نیز از آزارهایی که خلیف پس از حضور در پاریس متحمل شده، «عمیقاً متأسف» است.
سخنگوی کمیته بینالمللی المپیک اعلام کرد که خلیف علیه افرادی که در طول بازیهای المپیک پاریس ۲۰۲۴ درباره وضعیت او اظهارنظر کردهاند، اقدام قانونی انجام داده و در حال آمادهسازی شکایتی دیگر در پاسخ به گزارشهای اخیر است.
این کمیته تأکید کرد که خلیف سالها در مسابقات بوکس زنان شرکت کرده و تمامی ورزشکاران در المپیک پاریس با مقررات پزشکی لازم مطابقت داشتهاند.
کمیته بینالمللی المپیک همچنین متعهد به حفظ حقوق انسانی تمامی ورزشکاران است و از آزارهایی که ایمانه خلیف در حال حاضر دریافت میکند، عمیقاً متأسف است.
ایمانه خلیف پس از کسب مدال طلا گفت: «من کاملاً صلاحیت حضور در این رقابتها را دارم. من یک زن هستم و بهعنوان یک زن زندگی کردهام و رقابت کردهام. شکی نیست که دشمنان موفقیت وجود دارند و این حملات طعم موفقیت من را خاصتر میکند.»
تدبیر و امید
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت