بلوغ زودرس دختران در سایه بی‌توجهی والدین

بلوغ زودرس در دختران به دلیل بی‌توجهی والدین در حال تبدیل به یک بحران در کشور است.

سمیه جلالی، متخصص زنان و زایمان گفت: بلوغ زودرس در دختران به دلیل بی‌توجهی والدین در حال تبدیل به یک بحران در کشور است. دختران ما از سن کودکی در معرض فیلم، سریال، تصاویر و صحنه‌هایی هستند که مناسب بزرگسالان است و وقتی این محتوا‌ها را مشاهده می‌کنند، به مرور هورمون‌های رشد آن‌ها فعال شده و بلوغ زودرس اتفاق می‌افتد.

وی افزود: فضای ولنگار مجازی نیز در این اتفاق نقش بسیار زیادی داشته است و اینترنت سالم‌سازی نشده و دختران نوجوان در معرض محتواهای مخرب بسیاری قرار دارند.

این متخصص تصریح کرد: والدینی که متوجه آسیب‌های دنیای آنلاین هستند، مراقبت بیشتری از فرزندان به عمل می‌آورند و بر زیست مجازی نظارت نامحسوس و بیشتری دارند.

جلالی با بیان اینکه دختران نوجوان در جمع‌های دوستانه خود قلیان، سیگار و انواع مواد دخانی مصرف می‌کنند، گفت: ما برای آموزش به یکی از مدارس سطح استان رفته بودیم در مدرسه با نوجوانی روبرو شدیم که یک سال اعتیاد داشت و والدین آن‌ها متوجه این موضوع نشده بودند.

وی با تأکید بر اینکه امروز تربیت فرزندان نیازمند مراقبت بیشتری است، ادامه داد: والدین باید دوست و همراه دختران خود باشند، زیرا پدیده بین نسلی بین برخی از خانواده حکمفرما شده و بلوغ زودرس در این خانواده‌ها بیشتر است.

این متخصص افزود: پدیده همجنس‌گرایی در بین دختران نوجوان دیده می‌شود و این مهم نشان می‌دهد که فضای ولنگار مجازی باعث ترویج این‌جور آسیب‌ها شده و نمود آن را در فضای حقیقی می‌بینیم.

ما هر روز در مطب با دختران نوجوانی روبرو هستیم که نوجوانی نکردند، اما وارد دوران جوانی شدند و گاهی برای تأمین نیاز خود مجبور هستند که زودتر ازدواج کنند.

وی در پایان بیان کرد: موضوع بلوغ زودرس را جدی بگیرید و اگر سلامت فرزندانتان برایتان اهمیت دارد، بر زیست مجازی آن‌ها نظارت داشته باشید زیرا دشمن برای دقیقه به دقیقه حضور فرزندان شما در دنیای آنلاین برنامه‌ریزی کرده است.

تیتر یک