نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش جهان بانو، آزیتا هدفجو، متخصص زنان و زایمان ساکن استان کردستان اظهار کرد: عواملی مانند استرس، مصرف الکل، بی تحرکی، مصرف ناکافی سبزیجات و میوها، چاقی و ژنتیک در ابتلای بانوان به سرطان پستان نقش مهمی ایفا می کنند. وی افزود: رده سنی خاصی برای مبتلا شدن به سرطان پستان وجود ندارد و ممکن است […]
به گزارش جهان بانو، آزیتا هدفجو، متخصص زنان و زایمان ساکن استان کردستان اظهار کرد: عواملی مانند استرس، مصرف الکل، بی تحرکی، مصرف ناکافی سبزیجات و میوها، چاقی و ژنتیک در ابتلای بانوان به سرطان پستان نقش مهمی ایفا می کنند.
وی افزود: رده سنی خاصی برای مبتلا شدن به سرطان پستان وجود ندارد و ممکن است که فرد در هر سنی به سرطان سینه مبتلا شود. باید گفت که سرطان سینه در افرادی که زودتر از دیگر افراد عادت ماهانه پیدا می کنند و دیرتر هم یائسه میشوند، ممکن است مشاهده شود.
این متخصص زنان و زایمان با اشاره به راه های پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه، تاکید کرد: برای پیشگیری از سرطان سینه، اصلاح سبک زندگی بسیار تاثیرگذار است و در این رابطه ضروری است فردی که اضافه وزن و چاقی دارد، وزن خود را کاهش دهد.
هدفجو اضافه کرد: معاینات منظم پزشکی، مصرف میوه ها، ورزش، تحرک داشتن، مصرف امگا۳ و روشهای تشخیص به هنگام در پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه اثرگذار است.
این متخصص زنان و زایمان یادآور شد: کاهش استرس، مراجعه به پزشک متخصص در زمان مناسب و استفاده از سویا می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد و از ایجاد مشکلات جدی پیشگیری خواهد کرد.
وی خاطر نشان کرد: گاهی اوقات بانوانی که سابقه ژنتیکی بسیار قدرتمندی در بیماری سرطان سینه دارند، می توانند با برداشتن پستان دو طرف از این سرطان پیشگیری کنند.
روشهای خانگی و پزشکی برای تشخیص سرطان پستان
هدفجو توصیه کرد: بهتر است بانوان پس از پایان هر دوره عادت ماهانه در زیر دوش آب قرینه بودن پستانها را مورد معاینه قرار دهند و در صورتی که هر نوع بافت یا توده را در یکی از سینه ها مشاهده کرده و در دیگری مشاهده نکردند، باید به پزشک متخصص مراجعه کنند. همچنین ام آر آی، ماموگرافی و سونوگرافی میتواند در تشخیص زودهنگام سرطان سینه تاثیرگذار باشد.
این متخصص زنان و زایمان در ادامه از علائم ابتلا به سرطان سینه در بانوان سخن گفت. وی بیان کرد: وجود توده ای که تنها در یکی از پستانها وجود داشته باشد و ثابت بماند، به این معنا که هنگام دست زدن، توده ثابت و دارای جداره های نامنظم باشد نشان دهنده ابتلای فرد به سرطان سینه است.
هدفجو در پایان گفت: در برخی از موارد ترشح خونی همراه با ترشح خون روشن از سینه، متورم شدن غدد لنفاوی زیر بغل و یافته های مشکوک در سونوگرافی و ماموگرافی، در مجموع عواملی است که تشخیص سرطان سینه را آسان می کند.
منبع: ایسنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت