نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
کلیات لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار در جلسه علنی روز یکشنبه ۲۰ فروردین سال ۱۴۰۲ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.یک فوریت این لایحه پیشتر در جلسه علنی ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ تصویب شده بود.
لایحه «پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار» از دولت دهم آغاز شد و پس از رفت و آمدهای بسیار میان مجلس و قوه قضائیه و دولت سرانجام این لایحه اواخر سال ۹۹ به مجلس ارجاع شد.
ایجاد سامانه یکپارچه ارائه خدمات به زنان آسیب دیده، حمایت حقوقی از زنان فاقد شناسنامه و سایر اسناد هویتی، اصلاح مقررات راجع به صدور گذرنامه برای زنان و تسهیل امور زنان در قوه قضائیه از جمله مهمترین مفاد این لایحه به شمار میرود.
آیتالله رئیسی هم در روزهایی که ردای ریاست دستگاه قضا را بر تن داشت و چه در کسوت عالی ترین مقام اجرایی کشور، همواره از مدافعان حقوق زنان بوده که یکی از مهمترین فرازهای آن نقش پُررنگ او در تدوین و تصویب لایحه تأمین امنیت و حفظ حقوق زنان است.
انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور توسعه این لایحه را در کاهش و از هم پاشیدگی خانوادهها موثر عنوان کرد و برخی از نمایندگان هم معتقد بودند که این لایحه زنان و دختران را از آسیب برحذر داشته و بسیاری از خلأهای حمایتی را برطرف کرده است و نمایندگان مخالف این لایحه هم بر این باور بودند که تعریف آسیب دیدگی در این لایحه نیامده است و برخی عبارات دارای معانی گسترده ای است.
اکنون با گذشت نزدیک به یکسال از تصویب کلیات لایحه حمایت از زنان، هنوز سرنوشت این لایحه مشخص نشده و بعد از رفت و آمدهای زیاد و کار مشترک کمیسیون تخصصی اجتماعی و سایر کمیسیون ها چشمها منتظر بررسی جزییات این لایحه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.
ایرنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت