نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
علی اکبر زارع که برای رساله دکترای تخصصی خود در رشته نانو بیوتکنولوژی این پژوهش را با راهنمایی حسین نادری منش عضو هیئت علمی دانشکده علوم زیستی دانشگاه، انجام داد با توجه به اینکه سرطان سینه از مهمترین علل مرگ و میر ناشی از سرطان در زنان است و اکثر روشهای تشخیصی موجود تهاجمی بوده و در مراحل ابتدایی قادر به تشخیص بیماری نیستند، گفت: معرفی روشهای جدید که سریع، ارزان و غیرتهاجمی باشند یک ضرورت است. حسگرهای الکتروشیمیایی به علت هزینه کم، استفاده آسان، دقت و حساسیت بالا گزینه خوبی جهت تشخیص مارکرهای زیستی محسوب میشوند.
در این مطالعه یک حسگر الکتروشیمیایی بر پایه دو نانو هیبرید شامل چارچوب فلزی آلی مس سنتز شده بر بستر اکسید گرافن (MOF-G) و نانوخوشههای نقره که در حضور هموگلوبین و گرافن سنتز شدهاند (Hb-AgNCs/G) معرفی میشود. این کامپوزیت به عنوان بستر برای اتصال آنتی بادیها (Abs) جهت تشخیص سلولهای سرطانی ۲HER مثبت استفاده شده است.
Hb-AgNCs/G در داخل حفرههای داخلی MOF-G جاسازی شده و منجر به زیست سازگاری خوب، انتقال الکترون قوی و فعالیت الکتروشیمیایی بالای نانوکامپوزیت میشود. حسگر الکتروشیمیایی طراحی شده حساسیت بالایی را با حد تشخیص (LOD) ۲ و ۱۶ سلول در میلی لیتر نشان میدهد که به ترتیب از طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی (EIS)و ولتامتری موج مربعی (SWV) استنتاج میشود.
بر اساس گفته های زارع، نتایج بدست آمده گزینش پذیری، پایداری و تکرارپذیری قابل قبول سنسور را نشان دادند. استراتژی پیشنهادی برای توسعه حسگر طراحی شده یک رویکرد امیدوارکننده برای تشخیص زودهنگام نشانگرهای سرطانی و سلولهای سرطانی زنده ارائه میکند.
مهر
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت