نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رئیس جمهور در شانزدهمین مقصد از نظارت ستادی بر دستگاههای اجرایی و وزارتخانهها در جمع وزیر و معاونین وزارت ورزش و جوانان حضور پیدا کرد و نکات و توصیههای کاربردی را برای بهبود عملکرد این وزارتخانه مطرح کرد.
سید ابراهیم رئیسی اظهار کرد: ماموریت و هدف اصلی وزارت ورزش و جوانان، سلامت و نشاط اجتماعی است که ایجاد و ارتقای امید در جامعه یکی از جلوه مهم آن محسوب میشود. کماطلاعی از عوارض کم تحرکی از دلایل فراوانی آمار افرادی است که به انجام ورزش منظم اهتمام ندارند و وزارت ورزش موظف است با همکاری وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش و رسانه ملی برای بهبود شاخصها در این زمینه اقداماتی را انجام دهد.
رئیس جمهور افزود: عدم دسترسی به امکانات ورزشی از دیگر دلایل کم توجهی به ورزش در جامعه است. بر طرف کردن کمبودها در رابطه با امکانات و زیرساختهای ورزشی براساس سند آمایش سرزمینی و تکمیل طرحهای نیمه تمام ورزشی با کمک گرفتن از سازمانهای مردم نهاد، سازمانهای انقلابی و خیرین از جمله راهکارهایی است که بیشتر به مناطق کمبرخودار معطوف است و موجب ارتقاء شاخصهای عدالت ورزشی میشود. همچنین نقش وزارت آموزش و پرورش در پرورش علایق، کشف استعدادها و جهت دادن به ظرفیتهای کودکان و نوجوانان در عرصه ورزش بسیار تأثیرگذار است. زنگ ورزش در مدارس باید جدی گرفته شود و برنامهریزی دقیقی در ساختار آموزشی برای آن تهیه شود.
ضرورت تسهیل صدور مجوز مراکز ورزشی، تقدم ورزش بر اقتصاد ورزش، اهمیت توسعه ورزش همگانی در کنار ورزش حرفهای، توجه به ورزشها و بازیهای بومی و روستایی، توجه به توسعه ورزشهای ۵ گانه پایه و توجه به ایجاد تنوع در رشتههای ورزشی کم رونقتر در کنار رشتههای پرطرفدار برای ایجاد زمینه کسب موفقیت و مدالآوری بیشتر در رقابتهای ورزشی جهانی و منطقهای از دیگر توصیههای دکتر رئیسی در این جلسه بود.
رئیس جمهور با بیان اهمیت حضور بانوان ورزشکار و مدلآور در ایجاد نشاط اجتماعی خاطر نشان کرد: به همان اندازه که ورزش آقایان مورد توجه است، باید به ورزش بانوان نیز مبتنی بر آمایش سرزمینی و عدالت جنسیتی توجه کرد.
توجه به اخلاق و فرهنگ از دیگر تاکیدات رئیس جمهور در حوزه ورزش کشور بود که دکتر رئیسی با اشاره به شاخصههای مهم «فتوت و جوانمردی» در ورزش کشور، عدم رویارویی ورزشکاران با نمایندگان رژیم صهیونیستی در میادین ورزشی را متاثر از همین شاخصهها و برگرفته از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی در دفاع از مظلوم و مقابله با ظالم دانست و بر اهتمام ویژه برای حفظ و صیانت از شاخصههای اخلاقی و فرهنگی تاکید کرد.
رئیس جمهور در ادامه دیپلماسی ورزشی را از جمله ظرفیتهای بسیار مهم برای ارتقا و افزایش تعامل، همکاری و همافزایی با دیگر کشورها عنوان کرد و گفت: همانگونه که در سیاست خارجی اولویت دولت توجه به سیاست همسایگی است در دیپلماسی ورزشی نیز باید توجه به کشورهای اسلامی همسایه، همسو و حوزه تمدنی مورد توجه ویژه قرار گیرد.
«تمسک به روحیه تحولی، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در ورزش و امور جوانان»، «ضرورت توجه به ثبات مدیریتی و حل سریع مشکل فدراسیونهای بدون مدیر»، «برقراری عدالت میان قهرمانان المپیکی و پاراالمپیکی در بهرهمندی از امتیازات قهرمانی»، «توجه ویژه به انتخاب مربیان ورزشی به عنوان پرورش دهندگان نسل آینده»، «تقدیر از افزایش میزان اختصاص کرسیهای مدیریتی به بانوان در وزارت ورزش و جوانان»، «اهتمام ویژه نسبت به ایجاد خانههای ورزش در روستاها»، «تاکید بر تسهیل ازدواج جوانان با پرداخت به موقع تسهیلات ازدواج، اشتغال و مسکن» ، «توجه به آموزش مهارتهای قبل از ازدواج یا حین ازدواج به زوجهای جوان»، «برنامهریزی برای مساعدت دولت در امر ارزانسازی ازدواج» و «تاکید بر اهمیت روایت امید از افتخارآفرینی ورزشکاران در ایجاد نشاط و امید در جامعه» از دیگر محورهای مهم سخنان رئیس جمهور در جمع مدیران وزارت ورزش و جوانان بود.
رئیسی در پایان بر اهمیت ایجاد اتاقهای فکر و اندیشهورز برای ارتقای ورزش کشور، ارائه راهکارهای توسعه ورزش همگانی و پاسخ دادن به شبهات و گرههای ذهنی نسل جوان تاکید کرد و بررسی موارد اشاره شده در بیانات رهبری معظم انقلاب اسلامی در دیدار با ورزشکاران و تدوین فرمایشات ایشان به عنوان منشور اقدامات، را خواستار شد.
ایسنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت