نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در نشست با بانوان خیر ایثارگر با بیان اینکه اصلاح روند فرزندآوری در کشور بیش از هر مسالهای نیازمند کار فرهنگی است، اظهار کرد: در دهه شصت ۱۰ میلیون خانم در سن باروری و ۲ میلیون در سال تولد داشتیم، اما الان بالای ۲۰ میلیون خانم در سن باروری با زیر یک میلیون تولد در سال داریم.
وی با بیان اینکه روز به روز تعداد موالید ما کاهش پیدا میکند، تاکید کرد: با وجود اینکه بعضی از علل کاهش اقتصادی است، ولی باید توجه کرد که نوع نگاه و توقع از زندگی عوض شده است و این ماییم که باید بخواهیم این نگاه تغییر کند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری درباره مطالبات اقتصادی زنان ایثارگر حاضر در نشست، توضیح داد: نگرانیهای به حقی برخی خانواده شهدا از وضعیت اقتصادی دارند، اما باید گفت شرایط به سرعت رو به بهبود است. در دهه ۹۰ رشد اقتصادی ما هر سال منفی بود اما در حال حاضر وضعیت اقتصادی تکان خورده و به بالای ۴ درصد رسیده است. وزرا با جان و دل و حتی چند شیفت کار میکنند.
خزعلی با بیان اینکه ۸۰ درصد مجوز مشاغل خانگی برای خانمهاست، درباره اقدامات این معاونت در خصوص تسریع در فروش محصولات تولید شده توسط زنان سرپرست خانوار، خطاب به زنان خیر ایثارگر حاضر در نشست تصریح کرد: سال گذشته زمینه کار را برای برخی از این زنان به ویژه بانوان زندانی و بانوانی که از زندان آزاد میشوند فراهم کردیم، اما برای خانواده شهدا غیر از کار مساله باید به بحث نیاز عاطفی و مشاورهای خانواده شهدا هم پرداخت. این پشتیبانیها میتواند به دست شما بانوان خیرین ایثارگر انجام شود.
در خصوص فروش محصولات زنان سرپرست خانوار نیز معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری قراردادی را با «کسبینو» دارد و میتوانیم از این سامانه محصولات خیریههای شما را که توسط زنان سرپرست خانوار تولید شده است برای فروش پشتیبانی کنیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: من هم خودم را عضو کوچکی از شما میدانم، در خصوص اینکه حقوق خانواده شهدا کم است، باید گفت تلاشهای برای بهبود و اجرای قوانین شده است. برخی موارد مصوب تا پیش از این اجرا نمیشده و برای اجرای آنها تلاش شده است. از جمله این اقدامات تبدیل وضعیت فرزندان شهداست که قدمهایی در این راه برداشته شده است.
برنامه مسکن خانواده شهدا نیز از مواردی است که باید به آن توجه شود. معتقدیم باید وضعیت بودجه دولت به گونهای باشد که همه این مطالبات را دولت پوشش دهد، اما الان این امکان وجود ندارد. بحث ایجاد کار و کارآفرینی برای فرزندان شهدا از جمله اقداماتی است که شما خیرین باید در برنامه خود قرار دهید.
خزعلی گفت: ما همچنین پیشنهاد «زنان برای زنان» را داشتیم تا زنان خودشان برای رسیدگی به مشکلات زنان گروههایی را تشکیل دهند و به خانواده زندانیان و برخی خانواده آسیب دیده و گرفتار آسیب اجتماعی سر زده و رسیدگی کنند. ما آمادگی هماهنگی بین این گروهها را داریم.
خبرنگاران جوان
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت