نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رویداد رسانهای حریر با عنوان «زن، خانواده، رسانه؛ از هنجار تا ارزش» برای درک متعالی از رخدادهای رسانهای با محوریت زن و خانواده و به همت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و مشارکت فرهنگستان هنر و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جمعه ۱۷ آذر ۱۴۰۲ در مجموعه فرهنگی هنری آسمان فرهنگستان هنر برگزار خواهد شد.
ندا ملکی در رابطه با علت برگزاری و اهداف رویداد حریر اینگونه گفت: نظر به جایگاه فرهنگ و رسانه در خلق مفاهیم و سبک زندگی برای فرد و خانواده از یکسو و اثرگذاری و اثرپذیری متقابل میان رسانه و زنان از سوی دیگر؛ رویداد حریر را پیش رو نهادیم و بر آن هستیم که اندیشه و تجربه در این عرصه را گرد هم آورده و به درک متعالی از رخدادهای رسانهای با محوریت زن و خانواده برسیم. قصد ما از برگزاری این رویداد تحریک ذائقه اهل هنر و فرهنگ به سمت تولیدات زن محور و خانواده محور در تراز جمهوری اسلامی ایران و به دور از شعار زدگی و پرهیز از نگاه سطحی نگرانه به این موضوع است.
ملکی در بیان امتیاز این رویداد نسبت به رویدادهای مشابه به تخصصی بودن آن اشاره کرد و گفت: این رویداد کاملاً تخصصی است و با سایر رویدادهایی که ممکن است رویکردهای نمایشی داشته باشند، متفاوت است. سعی ما در این رویداد پرهیز از پرداخت موقتی و مقطعی به موضوع زن و خانواده و رسانه است. شورای سیاستگذاری این رویداد متشکل از افراد صاحب نظر هم در حوزه رسانه و هم در حوزه زن و خانواده است که از اسفند سال گذشته کار خود را آغاز کردهاند.
دبیر رویداد رسانهای حریر درباره پنلها و میزهای تخصصی این رویداد بیان داشت: نقطه شروع این رویداد با پنلهای تخصصی است و در حقیقت رویداد از چهار پنل و میز تخصصی تشکیل شده است. عنوان میز اول عبارت است از «زن، رسانه، جنسیت» که سرکار خانم دکتر علاسوند از صاحب نظران حوزه خانواده آن را اداره خواهند کرد. میز دوم «تصویر خانواده ایرانی؛ از واقعیت تا مجاز» که خانم دکتر سهیلا صادقی فسایی آن را اداره خواهند کرد. میز سوم با عنوان «اندامواره؛ خانواده، آرامش، خوشبختی» که درواقع یک مفهوم شناسی در حوزه خانواده هست و جناب آقای دکتر رضا پورحسین آن را اداره خواهند کرد. و میز چهارم هم با عنوان «سینما؛ تصویر جامعه فردا» که آقای دکتر مجید شاه حسینی آن را اداره خواهند کرد.
ندا ملکی درباره مخاطبین و شرکت کنندگان در این رویداد اظهار داشت: منظور ما از رسانه در عنوان رویداد رسانهای حریر؛ تلویزیون و سینما است. فعلاً از رسانه در قالب شبکههای اجتماعی پرهیز کردیم و بیشتر تمرکزمان تولیداتی است که در حوزه سینما و تلویزیون با محوریت زن و خانواده اتفاق میافتد. مخاطبین ما فعالان حوزه رسانه و افرادی که در حوزه زن و خانواده کار رسانهای تولید میکنند، هستند. کسانی که به صورت تخصصی به این میدان ورود کردند؛ به عنوان مثال برنامهسازان تلویزیونی، نویسندگان فیلمنامهها، دانشجویان دانشگاه سوره، دانشگاه صدا و سیما و دانشگاه هنر و در کل مسئولین و افرادی که با سینمای ایران و یا با تلویزیون در ارتباط هستند.
همچنین این رویداد ملی است و ۶۰ نفر از سرآمدان رسانهای استانهای مختلف در آن حضور خواهند داشت. تلاش ما این هست که این افراد از پنلهای ما استفاده کنند و برای ساختن کار در حوزه زن و خانواده آن هم در تراز جمهوری اسلامی ایران اقناع شوند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: رویکرد ما در این رویداد هم آسیب شناسانه است و هم ایجابی. اغلب ما آسیبهای موجود در حوزه زن، خانواده و رسانه را میدانیم ولی درباره اینکه چه باید بکنیم، کمتر صحبت میکنیم. ما قرار است در این رویداد درباره اینکه چه باید بکنیم و درباره افقهای روشنی که قرار است ترسیم بکنیم صحبت کنیم و انشاءالله کلید رویداد بعدی هم همین جا زده خواهد شد. وزیر محترم ارشاد و سرکار خانم خزعلی هم در این رویداد حضور خواهند داشت و از کتابی محتوی برترین عکسها با موضوع خانواده بانشاط، رونمایی خواهد شد.
تسنیم
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت