نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رئیس مرکز آموزشی و درمانی طالقانی اراک گفت: بیش از ۸ دهه از ساخت تنها بیمارستان زنان و زایمان اراک میگذرد و فرسودگی بنای این مرکز درمانی و عدم وجود فضای مناسب سبب نارضایتی کادر درمان و مردم شده است.
هزینههای درمانی پایین و قرار گرفتن نام این بیمارستان در سطح سوم درمانی به دلیل حضور پزشکان فوق تخصص و متخصص، سبب ازدحام در این بیمارستان شده است.
خانی دخت افزود: ساختار فیزیکی نامناسب و قدیمی بودن این مرکز درمانی و عدم وجود فضای کافی برای استراحت همراهان و بستری شدن بیماران سبب نارضایتی مردم و ارائه نامناسب خدمات درمانی شده است.
مدیر منابع فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی اراک هم گفت: شرایط خاص مرکز آموزشی و درمانی طالقانی اراک سبب شد تا از سال ۹۵ روند ساخت بیمارستانی جدید کنار بیمارستان امیر المومنین اراک آغاز شود.
جاویدان افزود: با پرداخت ۱۲ میلیارد تومان از سوی خیر اسکلت بیمارستان تکمیل شد و با پرداخت ۴۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر از سوی دانشگاه علوم پزشکی اراک طرح ساخت بیمارستان پیش رفت.
این بیمارستان تخصصی با زیر بنای ۸ هزار متر مربع و با ظرفیت پذیرش ۱۰۰ بیمار با پیشرفت ساخت ۹۰ درصد در حال پیشرفت است.
او گفت: با انجام روند ساخت و ساز و تجهیز بیمارستان تا شش ماه آینده کادر درمان مرکز آموزشی درمانی طالقانی اراک به این مرکز درمانی منتقل میشود.
صداو سیما
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت