نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
زنان بومی آمریکا به میزان ۱۰ برابر میانگین در برخی از مناطق آمریکا به قتل میرسند و یا مورد تجاوز جنسی و خشونت قرار میگیرند؛ جنایاتی که عمدتا توسط افراد خارج از جامعه بومی آمریکا صورت میگیرد.
به گزارش «westportlibrary.libguides»، این جنایات بهویژه در مکانهای دورافتاده که کارگران موقتی در واحدهای مسکونی موقت در نزدیک زمینهای قبیلهای زندگی میکنند، محتمل است.
این جنایات با وجود شکافهای موجود در روند قضایی راه به جایی نمیبرند و قربانیان و خانوادههای آنها را بدون پاسخ میگذارد.
افرادی که اقدام به قتل زنان و دختران بومی میکنند و یا آنها را میربایند، مربوط به گروه خاصی نبوده و مشخصه خاصی ندارند؛ مهاجمان طیف وسیعی از قاچاقچیان جنسی تا قاتلان زنجیرهای، متجاوزان و حتی اعضای خانواده را شامل میشوند و سناریوی «معمولی» وجود ندارد.
در عوض، هم فعالان بومی و هم پلیس آمریکا به آسیبپذیری نظاممند زنان و دختران بومی اشاره میکنند؛ زنان بومی از جهاتی آسیبپذیر هستند که زنان دیگر در آمریکا با آن مواجه نیستند
شرایط اجتماعی-اقتصادی، استعمار و نهادهای نسلکشی است که آنها را آسیبپذیر کرده است.
فعالان بومی به میراث استعمار برای ایجاد این وضعیت اشاره می کنند، محرومیت از ثروت، فشار برای قرار دادن مردم بومی در انزوا و اقدامات مداوم نسل کشی فرهنگی علیه مردم بومی نمونه ای از وضعیت این افراد در آمریکا می باشد.
اما موضوع به همین موارد محدود نمیشود و دامنه بحران برای زنان و دختران بومی در آمریکا بسیار گستردهتر است؛ میزان خودکشی و چالشهای سلامت روان برای آنها بسیار بیشتر است.
احتمال مرگ بومیان بسیار بیشتر از غیر بومیان بر اثر خودکشی است و برخی از جوامع از یک «اپیدمی» خودکشی رنج میبرند.
در پاسخ به این اپیدمی خشونت، جنبش زنان بومی کشته و مفقود شده (MMIW) سرانجام توجه بسیار مورد نیاز مجریان قانون، قانونگذاران و عموم مردم را هم در آمریکا و هم در کانادا به خود جلب کرد.
نتایج یک نظرسنجی از سوی این جنبش نشان داد که بیش از ۸۴ درصد از زنان بومی آمریکا در طول زندگی خود خشونت را تجربه میکنند.
در سال ۲۰۱۸ موسسه بهداشت شهری مستقر در سیاتل(UIHI) نظرسنجی مهم خود را تکمیل کرد که در آن گزارش شده بود ۵ هزار و ۷۱۲ زن و دختر بومی در آمریکا مفقود شده است که تنها ۱۱۶ نفر از آن ها در پایگاه داده وزارت دادگستری آمریکا ثبت شده بود.
گزارش UIHI با استفاده از دادههای ۷۱ منطقه شهری، مقیاس عظیم این مشکل را آشکار کرد: هزاران زن بومی که ناشناخته، نادیده گرفته شده و محافظت نشده بودند.
میزان
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت