نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
کتاب صوتی «فضیلتهای ناچیز» با همکاری سماوا در سهشنبه ۹ شهریورماه در پلتفرمهای فیدیبو، طاقچه، نوار، کتابراه و کتابخوان سوره مهر رونمایی شد. به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، راوی اصلی کتاب صوتی «فضیلتهای ناچیز» شبنم قلیخانی؛ بازیگر، کارگردان و فیلمنامهنویس سینما و تلویزیون است. درباره کتاب «فضیلتهای ناچیز» فضیلتهای ناچیز دارای ۱۱ داستان کوتاه است. […]
کتاب صوتی «فضیلتهای ناچیز» با همکاری سماوا در سهشنبه ۹ شهریورماه در پلتفرمهای فیدیبو، طاقچه، نوار، کتابراه و کتابخوان سوره مهر رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، راوی اصلی کتاب صوتی «فضیلتهای ناچیز» شبنم قلیخانی؛ بازیگر، کارگردان و فیلمنامهنویس سینما و تلویزیون است.
درباره کتاب «فضیلتهای ناچیز» فضیلتهای ناچیز دارای ۱۱ داستان کوتاه است. این داستانها به ترتیب شامل: زمستان در ابروتزو، کفشهای پاره، تصویر یک دوست، درود و دریغ برای انگلستان، خانهی وُلپه، او و من، فرزند انسان، حرفه ی من، سکوت، روابط انسانی، فضیلتهای ناچیز، میشود.
بسیاری از داستانهای این مجموعه را به تسامح میشود، داستان نامید. گینزبورگ در واقع دست به خطابه زده و تجربه خود از زندگی را با اول شخص روایت میکند. در داستان «روابط انسانی» که بیشک بهترین داستان او در این مجموعه است به مانند بازگویی خاطرات و تجربیات یک زن سالخورده دست به تعریف میزند و یا در داستان «فضیلتهای ناچیز» به مانند یک روانشناس تربیت کودک را مورد مداقه قرار میدهد. این دید در داستانهای دیگر این مجموعه نیز تکرار شده است. کتاب «فضیلتهای ناچیز» سرشار از موضوعات انسانی پنهانی است که هر کدام از ما با خواندن آنها به درستی اش اذعان میکنیم. ترجمه بسیار خوب محسن ابراهیم، جذابیت کتاب را چندین برابر کرده بهطوریکه نثر خود گینزبورگ و ترجمه ابراهیم، خواننده را به دنبال خود میکشاند.
گزیدهای از متن کتاب همیشه قدرت انتخاب به انسان داده نشده است. انسان نه زمان زادنش را انتخاب کرده است، نه چهرهاش را، نه والدینش را و نه کودکیش را.انسان ساعت مرگش را هم معمولا انتخاب نمیکند. انسان چارهای جز پذیرفتن چهرهاش را ندارد.همانطور که چارهای جز پذیرفتن سرنوشتش ندارد. تنها انتخابی که برای او مجاز است، انتخاب بین خوبی و بدی است، بین درستی و نادرستی، واقعیت و دروغ.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت