۸۴ درصد زنان معتقد به حجاب اند

در مسئله حجاب تفاوت معناداری بین «احساس واقعیت» و «واقعیت» وجود دارد؛ درحالی‌که بیش از 80درصد به حجاب اعتقاد و به لزوم وجوب آن معتقدند، اما بیشتر مردم آنچه از باور جامعه احساس می‌کنند، به‌کلی با این واقعیت متفاوت است.

این موضوع نشان دهنده اهمیت جنگ‌شناختی و غلبه ذهنیت بر عینیت است و ناشی از بزرگنمایی و جعل واقعیت در رسانه است و نقطه تمرکز جریان غرب‌گرا در ایران بر بزرگنمایی این «ناواقعیت احساسی» به جای «حقیقت میدانی حجاب» و متعاقب آن مسئله‌زایی از حجاب و بحران‌آفرینی در رابطه با آن شکل گرفته است. با بررسی چندین نظرسنجی و پیمایش معتبر می‌توان بهتر به این حقیقت پی برد:

گزارش انجمن دانش‌آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران طبق ۶ پیمایش و مطالعه کلان ملی که ۶‌ ماه قبل از حـوادث پاییز۱۴۰۱ تا خرداد۱۴۰۲ انجام شده است:

اعتقاد به حجاب:۸۴ درصد زنان به حجاب به‌عنوان یک حکم دینی اعتقاد دارند.

 اخلاقی بودن حجاب: ۸۶.۲درصد از زنان رنگ لباس خود را طوری انتخاب می‌کنند که باعث جلب توجه نشود و ۹۵درصد پوشش خود را طوری انتخاب می‌کنند که امنیت آنها تامین شود.

الزام‌آور بودن حجاب: ۸۶.۵درصد از زنان رعایت حجاب در جامعه را امری الزامی می‌دانند.

رابطه‌مندی پوشش و عفت:۷۳درصد زنان حجاب را با عفت مرتبط می‌دانند.

تفاوت ۵ برابری «احساس» و «واقعیت» حجاب: درحالی‌که واقعیت بی‌حجابی ۶.۴درصد است، جامعه احساس می‌کند ۳۰درصد از زنان بی‌حجاب هستند. همچنین درحالی‌که ۸۴ درصد بانوان به حجاب به‌عنوان یک حکم دینی اعتقاد دارند، تلقی ۶۷درصد مردم این است که اکثر افراد به حجاب اعتقاد ندارند.

رویداد ایران