نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سیده فریده موسوی در نشست مدیران عشایری خراسان شمالی در بجنورد با اشاره به اینکه جامعه زنان عشایری کشور حدود ۵۰۰ هزار نفر است، اظهار داشت: این زنان به عنوان شاغلان پنهان جامعه شناخته میشوند و ما با ایجاد صندوقهای خرد به دنبال توانمندسازی و اشتغال آنها هستیم.
وی تعداد صندوقهای خرد زنان عشایری را ۴۹۱ صندوق اعلام کرد و افزود: در حال حاضر، سرمایه موجود در این صندوقها به ۲۲۰ میلیارد ریال میرسد.
به گفته موسوی، تعداد اعضای این صندوقها حدود ۱۵ هزار نفر است و هدف از تشکیل آنها، توانمندسازی، اشتغال و کمک به معیشت این افراد است.
وی تأکید کرد: بانوان عشایری نقش بسیار مهمی در تولیدات عشایری ایفا میکنند؛ بهعنوانمثال، صنایعدستی عشایری عمدتاً توسط این بانوان تولید میشود، اما بزرگترین مشکل آنها، بازار فروش است.
موسوی ادامه داد: فعالیت صندوقهای خرد زنان عشایر از سال ۸۳ آغاز شده و در این مدت با افزایش منابع، گامهای مؤثری در جهت توسعه اشتغال زنان عشایر برداشته شده است. این صندوقها با ارائه تسهیلات به زنان، زمینهساز توسعه کارآفرینی در این قشر شدهاند.
مدیرکل امور زنان و خانواده سازمان امور عشایر ایران همچنین بیان کرد: زنان عشایر بخش بزرگی از مسئولیتهای خانوادگی را بر عهده دارند و در طول زندگی با مشکلات روحی و جسمی مواجه میشوند که نیاز به حمایت دارند.
وی افزود: سازمان امور عشایر در همکاری با سازمان امور اجتماعی در حال شناسایی آسیبهای اجتماعی زنان عشایر است و در این طرح، آسیبها شناسایی، مطالعه و بررسی شده و برای رفع آنها برنامهریزی خواهد شد.
ایسنا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت