نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در پی این حملات، ۲۰ کودک و نوجوان بیدفاع، در خانهها و خیابانهای خود جان خود را از دست دادند. آنها نه سرباز بودند، نه سیاستمدار و نه دانشمند هستهای، بلکه دانشآموزانی بودند که آرزوهای زیادی برای آینده داشتند، آرزوهایی که دیگر هرگز به حقیقت نخواهند پیوست.
طاها بهروزی و علیسان جباری، دو کودک تبریزی، هرگز نتوانستند به مدرسه بروند و تنها در کلاس اول دبستان ثبتنام کرده بودند. آنها آرزو داشتند کیف و دفتر بخرند و با هیجان درباره اولین روز مدرسه صحبت میکردند، اما هیچگاه به آن روز نرسیدند.
مادر علیسان که زنده مانده، جان باختن کودکش را شاهد بود. او میگوید: «هفتسالهام و بیخبر از دنیای کثیف دشمن، مشغول بازی بودم که حمله آغاز شد. از ناحیه سر مورد اصابت قرار گرفتم و وقتی خواستم او را بغل کنم، خودم هم زخمی شدم. هر دو در خون غلتیدیم و او در آغوشم جان داد.»
کدام مادری میتواند از این لحظه عبور کند؟ کدام کلمه میتواند توصیف کند که قلبی کوچک در آغوش مادرش ایستاده است؟
علیسان آرزو داشت خلبان شود و پرواز کند. در اصفهان، فاطمه شریفی، دانشآموز کلاس هفتم، و برادر کوچکش مجتبی، در حملات اسرائیل جان باختند و خانهشان دیگر صدایی ندارد.
در تهران، متین صفاییان، دانشآموز ۱۶ساله دبیرستان صدر، در حوالی میدان تجریش در حال پیادهروی بود که جان باخت. او نه در پادگان بود و نه در جلسات امنیتی، بلکه فقط در میدان شهر حضور داشت.
مادر متین، خود نیز فرزند شهید است که در دوران دفاع مقدس، پدرش در راه دفاع از وطن جان باخته است.
هلنا غلامی، دانشآموزی از خرمآباد، در اتوبان قم – تهران همراه خانوادهاش بود و در حملات اسرائیل به شهادت رسید. همچنین احسان قاسمی، نوجوان ۱۶ساله ساکن سالاریه قم، در خانهاش که باید امنترین نقطه برای او باشد، جان باخت.
امیرعلی چترعنبرین، دانشآموز پایه هفتم دبیرستان شاهد علیاکبر (ع) لاهیجان، در شب حادثه در منزل یکی از بستگانش در آستانهاشرفیه مهمان بود و در بامداد همان شب در حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی به شهادت رسید. والدین او در شب حادثه در خانه خود در لاهیجان بودند.
سروین حمیدیان، دانشآموز پایه سوم دبستان شاهد شهید بهشتی تهران، نیز در بمباران تهران به همراه مادرش به شهادت رسید.
علیرضا کاظمی، وزیر آموزشوپرورش، از شهادت ۲۰ دانشآموز در این تجاوز خبر داد و گفت: «از فرهنگیان عزیز نیز شهید داشتیم و تعدادی از مدارس نیز آسیب جزئی دیدهاند.»
خبرگزاری تسنیم
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت