۱۵ رشته ویژه خواهران تأسیس شد

معاون آموزشی وزیر علوم اعلام کرد: در جلسه شورای گسترش آموزش عالی، ایجاد ۱۵ رشته تحصیلی ویژه بانوان در دانشگاه‌های مختص خواهران و همچنین دانشگاه‌های واقع در منطقه ساحلی مکران تأیید شد.

روح‌الله رازینی در جلسه ستاد جوانی جمعیت وزارت علوم گزارشی از فعالیت‌های این معاونت در راستای قانون جوانی جمعیت ارائه داد.

ایجاد فرصت‌های آموزشی مجازی برای مادران دانشجو

رازینی بیان کرد: درخواست مرخصی برای مادران دانشجو با فرزند زیر ۲ سال، تا حداکثر ۴ نیمسال بدون احتساب در سنوات، در مقررات آموزشی گنجانده شده است. همچنین، فرصت‌های آموزشی مجازی برای مادران باردار و یا مادرانی که فرزند زیر سه سال دارند، به دانشگاه‌ها ابلاغ گردیده است.

وی افزود: وزارت علوم در راستای حمایت از جوانی جمعیت و تقویت بنیان خانواده، با تأسیس رشته‌های خاص برای خواهران در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، حداکثر همکاری را انجام داده است. حمایت و تقویت دوره‌های ویژه و بازنگری و تدوین برنامه‌های درسی در این حوزه از اولویت‌های معاونت آموزشی این وزارتخانه است.

رازینی همچنین از بررسی درخواست‌های تأسیس رشته‌های ویژه خواهران در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و حمایت از دانشگاه‌های مختص بانوان برای تبدیل به دانشگاه جامع خبر داد و گفت: محدودیت‌های موجود در فعالیت دانشگاه کوثر بجنورد برای تبدیل به دانشگاه جامع در شمال شرق کشور و توسعه رشته‌ها لغو شد.

وی همچنین از موافقت با تأسیس دانشکده خانواده در دانشگاه‌های تهران، الزهرا و شهید بهشتی و ایجاد دانشکده علوم خانواده در دانشگاه الزهرا با گروه‌های آموزشی در زمینه‌های مطالعات اسلامی، آینده‌پژوهی، خانواده و سیاست‌گذاری سلامت و بهداشت خانواده خبر داد.

معاون آموزشی وزارت علوم ادامه داد: به‌منظور حمایت از خانواده، تأسیس دانشکده خانواده در دانشگاه شهید و ارتقای دانشکده علوم‌انسانی و هنر حضرت معصومه (س) به دانشگاه حضرت معصومه (س) نیز مورد تأیید قرار گرفت.

ایجاد ۱۵ رشته ویژه بانوان در دانشگاه‌های خواهران

وی در پایان گفت: شورای گسترش آموزش عالی با تأسیس ۱۵ رشته ویژه بانوان در دانشگاه‌های مختص خواهران و همچنین دانشگاه‌های واقع در منطقه ساحلی مکران از سال تحصیلی ۱۴۰۲ موافقت کرده است.

مهر