نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دادههای بیش از ۱۴ هزار نفر که در تحقیق طولانیمدت، شرکت کرده بودند توسط تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ، مورد بررسی قرار گرفت. افرادی که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشته، و متعلق به نسلهای مختلف بودند، در یک دوره زمانی ۲۵ساله، به ۸ پرسش پاسخ دادند که یکی از اصلیترین آنها، این بود که” در چه سنی، کسی را پیر توصیف میکنید؟”
پیری متوسط، برای متولدین ۱۹۱۱ میلادی، از سن ۷۱ سالگی شروع شده، و برای متولدین ۱۹۶۵ میلادی، با ۳ سال تأخیر، و از ۷۴ سالگی، شروع میشود.
به گزارش مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق، با بهبود برخی از جنبههای سلامت در طول زمان، امید به زندگی افزایشیافته، و افراد در سنین خاصی که درگذشته پیر بهحساب میآمد، اکنون به سن پیری نرسیدهاند.
هر شرکتکننده، پس از ۴ یا ۵ سال مسنتر شدن، یک سال به تخمین شروع سالمندی، اضافه مینمود.
زنان نیز، به طور متوسط حدود ۲ سال دیرتر از مردان، آستانه پیری خود را، در نظر میگرفتند.
فاکتورهای دیگر مؤثر بر تخمین فردی افراد، مثل دارابودن مشکل سلامتی، تنهاتر بودن، یا احساس پیری، موجب اعتقاد آنها، به شروع زودتر مرحله کهولت، میشود.
البته محدودیتهای این مطالعه از جمله اینکه، همگی از آلمان بوده، و احتمال توصیف متفاوت پیری، در فرهنگهای غیراروپایی وجود دارد، مطرح بود.
در عصر حاضر، با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، و طولانیتر شدن زندگی انسانها، احتمال رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی، با این سؤال که” آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر؟” رایجتر خواهد شد.
آفتاب
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت