نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
آمریکا روز دوشنبه پیشنویس قطعنامهای را در مورد این اقدام منتشر کرد که توسط رویترز مشاهده شده است. پیشنویس قطعنامهای که آمریکا ارائه کرده است، «جمهوری اسلامی ایران را از کمیسیون وضعیت زنان برای باقیمانده دوره ۲۰۲۲-۲۰۲۶ آن حذف میکند». ایران به تازگی یک دوره چهار ساله را در کمیسیون ۴۵ عضوی آغاز کرده است که هر ساله در ماه مارس تشکیل جلسه میدهد و هدف آن ترویج برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان است.
شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد (ECOSOC) متشکل از ۵۴ عضو در مورد وضعیت ایران در این کمیسیون رای خواهد داد. ماه گذشته کامالا هریس، معاون رئیسجمهور آمریکا در بیانیهای ضمن اتهام زنی علیه کشورمان اعلام کرد که کشورش تلاش خواهد کرد تا ایران را از این کمیسیون اخراج کند.
کمیسیون مقام زن پس از جنگ جهانی دوم برای تقویت حقوق زنان تأسیس شد و ۴۵ عضو آن برای دورههای چهار ساله انتخاب میشوند. آمریکا که حدود یک پنجم بودجه سازمان ملل را تامین میکند، بر سازمان ملل تسلط دارد و سعی دارد از آن برای فشار بر کشورها برای دستیابی به اهداف سیاسی خود استفاده کند.
مقامات کشورمان ریشه اصلی اغتشاشات اخیر در کشور را طرحهای غربیها برای به آشوب کشیدن اوضاع داخلی عنوان کردهاند. حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان اقداماتی از این دست را نتیجه «نگاه شکست خورده رهبران غربی نسبت به تحولات» دانسته است.
باشگاه خبرنگاران
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت