نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دکتر عاصمه قاسمی، رئیس دانشگاه فرهنگ و زندگی، اظهار داشت: «کتاب» فراتر از هیاهوهای شبکههای اجتماعی، توانایی تجزیه و تحلیل و تفکر عمیق را به زنان ارائه میدهد و آنان میتوانند در ترویج فرهنگ کتابخوانی نقش مؤثری ایفا کنند.
زنان در شبکههای اجتماعی به فراموشی سپرده میشوند
وی به تحلیل مقایسهای بین شبکههای اجتماعی و کتاب از زوایای مختلف پرداخت و افزود: در دنیای امروز، افزایش آگاهی و اطلاعات از طریق منابع متنوعی، از جمله شبکههای اجتماعی مجازی و اینترنت، امکانپذیر شده است که دسترسی به اطلاعات را فراتر از زمان و مکان میسر میسازد.
دکتر قاسمی ادامه داد: افراد در گروهها و اقشار اجتماعی مختلف میتوانند از طریق شبکههای اجتماعی به اطلاعات متنوعی دست یابند، اما این آگاهیها معمولاً جامع و کامل نیستند.
این مشاور عالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده، با اشاره به اینکه اطلاعاتی که شبکههای مجازی به افراد ارائه میدهند، تکبعدی است و قدرت تعمیق و تعمیم را ندارند، تصریح کرد: همچنین، به دلیل فضای مقایسهای در شبکههای اجتماعی، حس ناکافی بودن و نارضایتی در افراد به وجود میآید.
این جامعهشناس خاطرنشان کرد: در فضای مجازی، افراد چهرهای نامتعادل و ناپایدار از خود به نمایش میگذارند که میتواند به ناامیدی منجر شود.
این استاد دانشگاه تأکید کرد: بر اساس تحقیقات، تبعات منفی شبکههای اجتماعی برای زنان بیشتر است و یادآور شد که در این فضا گاهی زنان نقش و جایگاه اصلی خود به عنوان مربی و انسانساز را فراموش میکنند.
وی افزود: بر اساس جهانبینی اسلامی، زنان مسئولیت هدایتگری و انسانسازی را در خانواده و جامعه بر عهده دارند و این نقش نیاز به منبع تغذیهای دارد که شبکههای اجتماعی قادر به تأمین آن نیستند، زیرا اطلاعات در این شبکهها معمولاً بر اساس شاخصهای دقیق و جامع بیان نمیشود.
این استاد دانشگاه اظهار داشت: این منبع تغذیه «کتاب» است که عمق دارد و فراتر از هیاهوهای شبکههای اجتماعی میتواند با نگاهی جامع، قدرت تجزیه و تحلیل و تفکر را به انسان بدهد.
قاسمی یادآور شد: زنان در مقام هدایتگری و مربیگری باید با کتاب ارتباط برقرار کنند تا هم به شناخت نقش و هویت خود بپردازند و هم در جامعهای که با کمبود فرهنگ کتابخوانی مواجه است، به عنوان فرهنگساز عمل کنند.
قدس
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت