نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
حجتالاسلاموالمسلمین محمد نوروزی پور، در مراسمی که به منظور تجلیل از مقام امامزادگان محمد و سکینه خاتون (ع) با حضور مسئولین استانی در آستان مقدس امامزاده محمد (ع) کرج برگزار شد، بر اهمیت نقش امامزادگان در جامعه تأکید کرد.
وی با اشاره به این که خیر و نیکی تکثیر و گسترش مییابد، اظهار داشت: خداوند متعال خواسته است نسل امیرالمؤمنین (ع) و فاطمه زهرا (س) توسعه یابد، به همین خاطر در حال حاضر بیش از ۴۰ میلیون سادات در دنیا شناسایی شدهاند که این موضوع نشاندهنده برکت حضور این خاندان مقدس است.
مدیرکل اماکن مذهبی و بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور به ظلمهایی که در طول تاریخ به امامزادگان روا داشته شده، اشاره کرد و گفت: در تاریخ روزهایی بوده که سه هزار سید از نسل پیامبر در یک روز به دستور حکام بنیعباس کشته شدند، اما خداوند خواست نسل حضرت علی (ع) و فاطمه (س) ادامه یابد.
نوروزیپور با اشاره به برکات وجود امام رضا (ع) در ایران، مناظرات علمی ایشان با علمای ادیان مختلف را نمونهای از نقش بینظیر اهلبیت (ع) در تبیین حقانیت اسلام دانست و توضیح داد: در دو سالی که امام رضا (ع) در خراسان بودند، مناظرات علمی ایشان با علمای ادیان مختلف تأثیر زیادی داشت.
وی افزود: ویژگی این مناظرات این بود که امام رضا (ع) با هر فردی به زبان خودش بحث میکرد، در حالی که این مناظرات به دستور مأمون برگزار میشد تا علمای دیگر امام رضا (ع) را محکوم کنند، اما برعکس، همه آنها توسط امام رضا (ع) محکوم میشدند.
مدیرکل اماکن مذهبی و بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه به ورود کاروانهای امامزادگان به ایران پس از شهادت امام رضا (ع) اشاره کرد و گفت: پس از این امام بزرگوار، دو کاروان مهم به ایران وارد شدند که بیشتر امامزادگانی که امروزه میبینیم، از این دو کاروان هستند. یک کاروان همراه حضرت فاطمه معصومه (س) و دیگری همراه حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) از فارس وارد شدند.
نوروزیپور بر ضرورت احترام به امامزادگان تأکید کرد و این بقاع متبرکه را متعلق به اهلبیت عصمت و طهارت (ع) دانست و گفت: مردم ما برای همه سادات و امامزادگان حرم نساختهاند و امامزادگانی که برای آنها حرم ایجاد شده، شخصیتهایی بودند که در زمان خودشان از انسانهای خاص و ممتاز به شمار میرفتند.
وی با اشاره به شناسایی نزدیک به ۴۰ هزار سلسله سادات در ایران اسلامی که شجرهنامه آنها در آستان قدس رضوی ثبت شده است، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب در مورد ظرفیت امامزادگان برای جذب مردم تأکید کردهاند که باید از این ظرفیت استفاده کرده و آن را به فرصتهای فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم.
مدیرکل اماکن مذهبی و بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با ابراز تأسف گفت: برخی افراد تنها برای فاتحهخوانی به امامزادگان میآیند و از ظرفیتهای فرهنگی و معنوی آنها بهرهبرداری نمیکنند، درحالیکه مراکز افق در جوار امامزادگان بستری برای فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و قرآنی هستند.
نوروزیپور با اشاره به وجود بیش از ۱۲۰۰ مرکز افق در سراسر کشور، افزود: این مراکز به برگزاری کرسیهای تلاوت قرآن، روضههای حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و سایر برنامههای فرهنگی و اجتماعی میپردازند و در کمک به نیازمندان در قالب اجرای طرح قرار دوازدهم نقش مهمی ایفا میکنند.
وی همچنین از ایجاد حدود ۵۰۰ کارگاه اشتغال در جوار بقاع متبرکه سراسر کشور خبر داد و گفت: این کارگاهها با هدف توانمندسازی اقشار آسیبپذیر جامعه، به ویژه زنان سرپرست خانوار، جوانان جویای کار و سایر افراد نیازمند ایجاد شدهاند و در آنها آموزشهای متنوع و کاربردی در رشتههای مختلف از جمله خیاطی، قالیبافی، گوهرتراشی، صنایع دستی و سایر مهارتهای مورد نیاز بازار کار ارائه میشود.
مدیرکل اماکن مذهبی و بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه تأکید کرد: این اقدام نه تنها به ایجاد فرصتهای شغلی پایدار منجر میشود، بلکه با ارتقای سطح مهارت و استقلال اقتصادی این افراد، نقش مؤثری در بهبود وضعیت زندگی و کاهش آسیبهای اجتماعی خواهد داشت. ما معتقدیم که جوار امامزادگان میتواند علاوه بر پایگاه معنوی، مرکزی برای رشد و شکوفایی استعدادها و توانمندیهای افراد نیازمند باشد.
تسنیم
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت