پلیس فتا حامی کودکان در فضای مجازی

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از آغاز پنجمین مرحله طرح پویش مردمی کودکان سایبری خبر داد و گفت: این پویش به منظور افزایش آگاهی خانواده‌ها و دانش‌آموزان در مواجهه با آسیب‌های فضای مجازی اجرا می‌شود.

سردار داود معظمی گودرزی  اعلام کرد: این پویش به منظور تقویت نقش مدارس، جامعه و سکوهای محتوایی در تأمین ایمنی کودکان توسط پلیس فتا پایتخت و افزایش آگاهی عمومی درباره خطرات فضای مجازی برای کودکان از ۲۴ تا ۳۰ آذر ماه با شعار «پلیس فتا، حامی کودکان در فضای مجازی» در سرتاسر کشور و با حمایت پلیس فتا کشور و حوزه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ به طور ویژه برگزار خواهد شد.

رییس پلیس فتا پایتخت از همکاری صمیمانه و همه جانبه سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی کشور در اجرای این پویش قدردانی کرد و ادامه داد: در این جلسه هم اندیشی؛ آسیب‌ها و تهدیدات پیرامون کودک و نوجوان در فضای مجازی بررسی شده و راهکارهای مورد نیاز و ظرفیت‌های سازمان‌های مختلف جهت هم افزایی در انجام پویش کودکان سایبری ارایه شد.

وی با بیان اینکه این پویش یکی از اقدامات مهم پیشگیرانه سایبری پلیس فتا در سال ۱۴۰۳ است، افزود: هدف از این پویش؛ افزایش آگاهی خانواده‌ها برای کاهش شکاف دیجیتال با فرزندان، افزایش نقش مدارس در ارتقای سواد فضای مجازی کودکان، افزایش حساسیت اجتماعی نسبت به کودکان در فضای مجازی، افزایش ایمنی سایبری کودکان در سکوهای فضای مجازی، ارتقای سطح دانش و مهارت مناسب و موثر از فضای مجازی و راهکارهای اثربخش برای ایمن سازی فرزندان در این فضا است.

سردار معظمی گودرزی اضافه کرد: همچنین قرار است در این پویش به ایجاد مسوولیت‌پذیری اجتماعی در قالب انتشار محتواهای آموزشی در رسانه‌های نوین و خبرگزاری‌های کشور پرداخته شود.

رئیس پلیس فتا پایتخت با تأکید بر اینکه تأثیرگذاری این طرح بدون همکاری خانواده‌ها ممکن نیست، گفت: ناآگاهی خانواده‌ها از خطرات فضای مجازی و عدم استفاده از راهکارهای ایمن می‌تواند منجر به آسیب‌های جسمی و روحی برای کودکان شود. والدین باید برای بهره‌مندی فرزندانشان از فرصت‌های فضای مجازی، دانش سایبری خود را افزایش دهند و در کنار کودکان خود باشند.

سردار معظمی گودرزی اشاره کرد که در اجرای پویش کودکان سایبری، هر روز به‌طور ویژه به یک موضوع خاص پرداخته می‌شود و اسامی این هفته به شرح زیر است:

– روز اول: کودکان، ایمنی سایبری

– روز دوم: خانواده، والدگری سایبری

– روز سوم: دوستان، بازی‌های سایبری

– روز چهارم: مدرسه، آموزش سایبری

– روز پنجم: جامعه، فرهنگ سایبری

– روز ششم: سکوها، مسئولیت اجتماعی

– روز هفتم: پلیس فتا، حامی کودکان سایبری

این مقام سایبری پلیس پایتخت همچنین از همکاری صمیمانه اصحاب رسانه قدردانی کرد و گفت: بدون شک موفقیت این طرح وابسته به همکاری و تلاش دلسوزانه این عزیزان است.

سردار معظمی گودرزی افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده موارد مشکوک، به صورت شبانه‌روزی از طریق مرکز فوریت‌های سایبری با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا وب‌سایت پلیس فتا به نشانی www.fata.gov.ir با همکاران ما در ارتباط باشند.

ایرنا