نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
آیین بهسازی و بهرهبرداری زیرساختهای ویژه زنان مدیریت شهری پایتخت همزمان با یکصد و پنجاه و هفتمین پویش امید و افتخار امروز -شنبه ۸ دیماه ۱۴۰۳- با حضور علیرضا زاکانی، شهردار تهران و مریم اردبیلی، مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران برگزار شد.
مریم اردبیلی، مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری پایتخت در این مراسم با تاکید بر اینکه هم اکنون یکمیلیون و ششصد هزار مترمربع زیرساخت ویژه زنان در سطح شهر تهران داریم، اظهار کرد: در سه سال اخیر بالغ بر ۱۴۰ هزار مترمربع به زیرساختها اضافه شده است. با افتتاح شهربانوی منطقه ۱۱، تعداد شهربانوها به ۲۳ عدد خواهد رسید. در شهربانو حدود ۲۵ مدل بهرهبرداری و خدمترسانی انجام میشود.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ بیش از نیمی از مراکز ویژه زنان تعطیل بودند و استفاده از مراکز محدود شده بود، افزود: در سال ۱۴۰۰ زیر ۵۰۰ هزار نفر بهرهبردار از زیرساختهای ویژه زنان استفاده میکردند. امسال در ۶ ماهه اول سال تعداد شهروندان بهرهبردار از زیرساختهای ویژه زنان به بالغ بر ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسیده است.
اردبیلی در ادامه با اشاره به اینکه با شهردختی که امروز افتتاح میشود؛ تعداد شهردختها به ۷ عدد خواهد رسید، گفت: در مورد بسته بهسازی تجهیز و باز تعریف خدمات و شروع بهرهبرداری که شامل مصوبه سال ۱۴۰۳ در شهرداری پایتخت بوده که شورای شهر آن را تصویب کرده است، بالغ بر ۳۸۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
وی با تاکید بر اینکه شهربانوی منطقه ۱۲ که امروز بهرهبرداری خواهد شد؛ در گذشته یک مرتبه افتتاح شده بود با این حال به دلیل وجود تعدادی مشکلات مورد استفاده قرار نگرفت، گفت: دو سال طول کشید تا این زیرساخت برای بهرهبرداری آماده شد.
مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران با بیان اینکه زیرساختهای منطقه ۱۶ و شهردخت منطقه ۳ نیز مورد بهرهبرداری قرار میگیرند، گفت: زیرساختها کاملا بهسازی و اورهال شدهاند. ضمن اینکه تنها زیرساختی افتتاح میشود که خدماتدهی در تمام اجزای زیرساخت برقرار باشد.
وی با تاکید بر اینکه در چند ماه آینده تعدادی زیرساخت کاملا آماده خواهیم داشت، بیان کرد: ۴۰۰ بهرهبردار اجتماعی در زیرساخت ۲۲ شهربانو خدماتی را به شهروندان تهرانی ارائه میکنند.
اردبیلی با تاکید بر اینکه ۴ نوع زیرساخت ویژه زنان در شهر تهران داریم، مطرح کرد: ۹ بوستان ویژه زنان داریم، یک عدد هم در حال ساخت است. این زیرساخت کاربری تفریحی دارد و اغلب در طول سال جشنوارههای زنان و دختران در آنها برگزار میشود.
وی افزود: شهربانو نیز یک مجموعه ترکیبی از خدمات شامل خدمات ورزشی، تفریحی، فرهنگی و آموزشی هستند. در مجموعههای شهربانو که ۲۲ عدد بودند و امروز به ۲۳ عدد خواهند رسید، یک ویژگی خیلی خوب وجود دارد و آن این است که پاتوق محلی زنان در این زیرساختها ایجاد میشود.
مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری پایتخت با بیان اینکه شهردختها نیز از دیگر زیرساختهای زنان هستند که در دوره جدید مدیریت شهری ایجاد شدند، افزود: امروز تعداد شهردختها به ۷ عدد میرسد. در شهردختها خدمات ویژه دختران نوجوان و جوان از جنس آشنایی با فناوری و خدمات نوآوری به شهروندان ارائه میشود.
وی افزود: زیرساخت دیگری به اسم کوثر نیز داریم که کارگاههای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار هستند. ۱۰۰ عدد مرکز توانمندسازی کوثر داریم. تا اردیبهشت و خرداد ماه سال آینده ۱۵ عدد به آنها اضافه میشود.
اردبیلی همچنین گفت: یک زیرساخت بازارچه نیز داریم که شامل بازارچههای دائمی و فصلی میشود. این بازارچهها فرصتی است برای عرضه محصولات تولیدی بانوان. بالغ بر ۱۰۰ بازارچه فصلی موقت تاکنون برگزار کردیم. نمایشگاه زنان و تولید ملی هم هرساله دوبار برگزار می شود. امسال در اسفندماه این نمایشگاه برپا خواهد شد.
وی در پایان تاکید کرد: در این دوره مدیریت شهری زیرساخت ویژه بانوان جدیدی نیز به عنوان پردیس خانوادهمحور در دست ساخت است که امکان حضور بانوان، آقایان و اعضای خانواده در آنها وجود دارد. در مناطق ۲ و ۲۱ این زیرساختها به صورت پایلوت در دست ساخت است.
اکو ایران
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت